Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΑΒΑΡΟ ΤΗΣ ΝΕΟΣΥΣΤΑΘΕΙΣΑΣ 6ΗΣ Μ/Κ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΦΡΟΥΡΑΣ! ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ...

Πραγματοποιήθηκε στο στρατόπεδο «Μάκη Γιωργάλλα» στον Μαθιάτη, η τελετή απονομής του λάβαρου της νεοσυσταθείσας 6ης Μηχανοκίνητης ...







Πραγματοποιήθηκε στο στρατόπεδο «Μάκη Γιωργάλλα» στον Μαθιάτη, η τελετή απονομής του λάβαρου της νεοσυσταθείσας 6ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας Πεζικού της Ε.Φ!

Στην τελετή παρέστη και Παρέδωσετο λάβαρο στον Διοικητή της Ταξιαρχίας Ταξίαρχο Χριστοφόρου Παντελή, ο Υπουργός Άμυνας κ. Χριστόφορος Φωκαΐδης.








Συγχαίροντας τον Διοικητή και όλο το προσωπικό της Ταξιαρχίας, ο κ. Υπουργός σημείωσε ότι η τελετή απονομής του λαβάρου της 6ης Ταξιαρχίας συνιστά άλλη μια επιβεβαίωση της επιτυχούς υλοποίησής της, συντεταγμένης και με βάση τακτών χρονοδιαγραμμάτων, νέας δομής δυνάμεων, στο πλαίσιο του Σχεδίου Αναδιοργάνωσης και Εκσυγχρονισμού της Εθνικής Φρουράς.

Η συγκρότηση και η λειτουργία της νέας αυτής Ταξιαρχίας, συμπλήρωσε ο Υπουργός, επιβεβαιώνει ότι η Εθνική Φρουρά αλλάζει, αναδιαρθρώνεται και ενισχύεται, προκειμένου να είναι σε θέση να διαδραματίσει τον ρόλο της με ακόμα μεγαλύτερη επάρκεια και αποτελεσματικότητα.







Ο ΥΠΑΜ κάλεσε το προσωπικό της Ταξιαρχίας να συνεχίσει να εργάζεται με ζήλο, αίσθημα ευθύνης και επαγγελματισμό και να κρατά πάντοτε ψηλά το λάβαρο της Ταξιαρχίας, σε μια εποχή που ούτε οι κίνδυνοι, ούτε οι απειλές εξέλειπαν, αλλά ούτε και η ανάγκη να αναβαθμίζουμε συνεχώς την επιχειρησιακή ικανότητα της Εθνικής Φρουράς και τη δυνατότητα να αντιμετωπίσουμε οιαδήποτε απειλή.

Στην τελετή παρέστησαν ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς της Εθνικής Φρουρά της Κύπρου Αντιστράτηγος Ηλίας Λεοντάρης, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Τριμυθούντος, καθώς και εκπρόσωποι των τοπικών αρχών. http://veteranos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.