Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η 66ΧΡΟΝΗ ΟΛΓΑ ΤΡΕΜΗ ΠΗΡΕ ΣΥΝΤΑΞΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΣ ΤΗΝ ΦΑΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ - ΒΙΝΤΕΟ

H Όλγα Τρέμη παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη και μίλησε μεταξύ άλλων για τη σύνταξη που πήρε, το λίφτινγκ αλλά και την σχέση ...






H Όλγα Τρέμη παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη και μίλησε μεταξύ άλλων για τη σύνταξη που πήρε, το λίφτινγκ αλλά και την σχέση της με την Έλλη Στάη.

Η γνωστή δημοσιογράφος δήλωσε μάχιμη αφήνοντας κάθε ενδεχόμενο ανοιχτό, ακόμα και για επιστροφή στο Mega. Η Όλγα Τρέμη βγήκε στη σύνταξη και ξεκαθαρίζει στην εκπομπή του Alpha, Happy Day, πως την πήρε για να μην τη χάσει.




«Τη σύνταξη δεν την πήρα για να συνταξιοδοτηθώ, την πήρα για να μη μου τη φάει ο Τσίπρας. Ο μόνος λόγος που αποφάσισα να το κάνω τώρα, παρά το γεγονός ότι σας είπα πως παραμένω μάχιμη, είναι για να προλάβω τις δυσμενείς αλλαγές».

Κατά καιρούς έχει γίνει λόγος για τις αισθητικές επεμβάσεις στις οποίες προέβη, η ίδια εξομολογείται. «Δεν το μετάνιωσα ούτε κατά διάνοια. Ένας κίνδυνος υπάρχει μόνο όταν κανείς μπαίνει σε τέτοιες διαδικασίες: να θεωρήσει ότι αυτό είναι υποκατάστατο της νεότητας. Δεν γίνεσαι νεότερος με το λίφτινγκ. Γίνεσαι λίγο πιο συμπαθητικός σε σχέση με την κανονική σου ηλικία. Μια χαρά ένιωσα. Έβλεπα τον εαυτό μου στον καθρέφτη και έλεγα: «Τι θεά είσαι εσύ παιδί μου»; Αστειεύομαι…»

Τέλος σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το αν είχε κόντρα με την Έλλη Στάη απαντάει: «Όχι. Καμία σχέση! Ήταν ωραίο όμως, ιντριγκάριζε, πλάκα είχε. Όταν ήμασταν μαζί στο Mega, κάτι είχε συμβεί και μου είπε «τώρα θα λένε ότι τσακωνόμαστε». Της λέω «παιδάκι μου δεν κάνεις τον σταυρό σου; Όλος ο κόσμος θα ασχολείται με μας. Αν θα μαλλιοτραβηχτούμε στο δελτίο θα ανέβει κατακόρυφα η τηλεθέαση».


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.