Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΤΟΡΙΝΟ: 600 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΚΙΓΚΛΙΔΩΜΑΤΟΣ ΧΑΟΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ: ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΕ ΠΑΝΙΚΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΝΟΜΙΖΑΝ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΚΡΗΞΗ

Το συμβάν διαδραματίστηκε στην κεντρική πλατεία Σαν Κάρλο του Τορίνο, όπου μεγάλος αριθμός φιλάθλων παρακολουθούσε τον τελικό του Cham...







Το συμβάν διαδραματίστηκε στην κεντρική πλατεία Σαν Κάρλο του Τορίνο, όπου μεγάλος αριθμός φιλάθλων παρακολουθούσε τον τελικό του Champions League, Γιουβέντους Ρεάλ Μαδρίτης σε γιγαντοοθόνη.




Η βασική αιτία, σύμφωνα με ιταλικά μέσα ενημέρωσης, είναι ο πανικός που επικράτησε όταν υποχώρησε κιγκλίδωμα, στο κέντρο της πλατείας, πιθανόν επειδή σχεδόν ταυτόχρονα ακούστηκε η έκρηξη μίας κροτίδας.

Πολλοί φίλαθλοι φοβήθηκαν ότι θα μπορούσε να βρίσκεται σε εξέλιξη τρομοκρατική επίθεση. Επιβεβαιώνεται η είδηση ότι ένα παιδί τριών ετών και μία κοπέλα είναι σε σοβαρή κατάσταση, με τραύματα στον θώρακα και στο κρανίο.

Οι καραμπινιέροι απέκλεισαν την πλατεία, ενώ συνελήφθησαν και κάποιοι «πλιατσικολόγοι», οι οποίοι προσπαθούσαν να κλέψουν αντικείμενα που είχαν αφήσει στο έδαφος πολλοί από τους ανθρώπους που απομακρύνθηκαν τρέχοντας από την περιοχή.

newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.