Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΑΝ ΔΥΟ ΑΔΕΡΦΟΥΛΕΣ 6 ΚΑΙ 10 ΕΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΠΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ! Σ

Μπορεί οι Αρχές να φοβούνται για περισσότερα θύματα στον Πύργο της Κολάσεως στο Λονδίνο, ωστόσο την Παρασκευή το πρώτο θαύμα συνέβη. ...





Μπορεί οι Αρχές να φοβούνται για περισσότερα θύματα στον Πύργο της Κολάσεως στο Λονδίνο, ωστόσο την Παρασκευή το πρώτο θαύμα συνέβη. Δυο αδελφούλες, ηλικίας 6 και 10 ετών εντοπίστηκαν ζωντανές στην κορυφή του Πύργου Grenfell στο δυτικό μέρος της λονδρέζικης πρωτεύυσας.






Ήταν φοβισμένες και ρώτησαν για τους γονείς τους

Η 10χρονη Malek Belkadi εντοπίστηκε μαζί με την μικρή αδελφή τους, την 6χρονηTamzin. Ήταν φοβισμένες όταν βρέθηκαν και αμέσως μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για να τους δοθούν οι πρώτες βοήθειες. Η μητέρα τους Farah Hamdan, ο πατέρας τους Omar Belkadi, και η μικρούλα αδελφούλα τους, η οποία είναι μόλις έξι μηνών Leena Belkadi ακόμα αγνοούνται.

Μάλιστα, όταν οι Αρχές εντόπισαν τα κοριτσάκια εκείνα ρώτησαν αμέσως για τους γονείς και την αδελφούλα τους αλλά δεν πήραν απάντηση… Όλες αυτές τις ώρες που οι μικρούλες αγνοούνταν, συγγενείς τους έκαναν έναν απίστευτο αγώνα για να τις εντοπίσουν.

Με φωτογραφίες τους στα χέρια τις έψαχναν στα νοσοκομεία ή αναζητούσαν πληροφορίες μέσω εκπομπών και social media. Μόλις έμαθαν ότι είναι στο νοσοκομείο έσπευσαν κοντά τους και τώρα ελπίζουν για ένα ακόμη θαύμα. Ελπίζουν να βρουν τους γονείς και το μωράκι τους ζωντανά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.