Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΤΣΙ ΧΤΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ...!! Η ΚΡΥΑ ΡΩΣΙΑ ΤΟ ΠΑΛΕΥΕΙ ΩΣΤΕ ΣΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΑΠΟ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΝΤΟΜΑΤΑΣ...!!!

Στη συνέντευξη που έδωσε στο ρωσικό ειδησεογραφικό πρακτορείο, στο περιθώριο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης, ...







Στη συνέντευξη που έδωσε στο ρωσικό ειδησεογραφικό πρακτορείο, στο περιθώριο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης, ο Ρώσος υπουργός δήλωσε ότι τα προσεχή τρία χρόνια θα είναι καθοριστικής σημασίας για τους ρώσους ντοματοπαραγωγούς, οι οποίοι πρέπει να αυξήσουν σημαντικά την παραγωγή τους. " Μειώσαμε ήδη δύο φορές τις εισαγωγές ντομάτας και παράγουμε αυτή τη στιγμή 800.000 τόνους..




Χρειαζόμαστε ακόμη περίπου μισό εκατομμύριο τόνους, δηλαδή όπως έχω πει, τρία με πέντε χρόνια, ανάλογα με τις συγκυρίες της αγοράς και την εσωτερική ζήτηση" είπε ο Ρώσος υπουργός, προσθέτοντας ότι για την Ρωσία "είναι ένας ανοδικός κλάδος, και θα χρειαστούμε 5-7 χρόνια για να καλύψουμε τις ανάγκες μας".

Ο Ρώσος υπουργός Αγροτικής Οικονομίας, εκτιμώντας ότι "θα δημιουργηθεί η ρωσική ντομάτα", προέβλεψε ότι "δεν είναι μακριά η μέρα εκείνη που θα σκεφτόμαστε να εξάγουμε τα δικά μας οπωροκηπευτικά"

Νωρίτερα, ο αντιπρόεδρος της ρωσικής κυβέρνησης Αρκάντι Ντβόρκοβιτς, δήλωσε, σύμφωνα με το πρακτορείο Tass, ότι το ρωσικό υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης μόλις άρχισε να συζητά με την Τουρκία το ενδεχόμενο των εποχιακών εισαγωγών τουρκικής ντομάτας. Ο ίδιος προσέθεσε επίσης ότι η απόφαση της κυβέρνησης, που αφορά την άρση των περιορισμών που είχαν επιβληθεί στις εισαγωγές και αφορούσαν όλα τα τουρκικά αγροτικά προϊόντα εκτός της ντομάτας, είναι έτοιμη και σύντομα θα την υπογράψει ο Ρώσος πρωθυπουργός Ντμίτρι Μενβέντιεφ.

Πηγή: AΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.