Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΞΕΛΙΞΗ...!!! ΣΕΡΒΟΣ Ή ΣΚΟΠΙΑΝΟΣ Ο ΡΑΣΟΦΟΡΟΣ ΕΠΙΔΕΙΞΙΑΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΚΑΙ 4Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΠΟ ΓΥΝΑΙΚΑ

Γνωστή στην αστυνομία φαίνεται πως είναι η ταυτότητα του ρασοφόρου που αναζητείται για σεξουαλική παρενόχληση σε λεωφορεία του ΟΑΣΘ. ...





Γνωστή στην αστυνομία φαίνεται πως είναι η ταυτότητα του ρασοφόρου που αναζητείται για σεξουαλική παρενόχληση σε λεωφορεία του ΟΑΣΘ.


Αυτό υποστηρίζει δημοσίευμα του ThessNews, σύμφωνα με το οποίο, ο μεσήλικας άντρας που συνηθίζει να φοράει ράσα και να μετακινείται με τις αστικές συγκοινωνίες είναι Σέρβος ή Σκοπιανός.




Θυμίζουμε, ότι το θέμα ήρθε στην επιφάνεια μετά από καταγγελία φοιτήτριας ότι εντός του λεωφορείου της γραμμής 14Α, ο ρασοφόρος προσπάθησε να τη θωπεύσει και στη συνέχεια έδειξε τα γεννητικά του όργανα.

Πάτα σύμφωνα με το δημοσίευμα, το τελευταίο διάστημα φιλοξενούνταν σε αγροτική περιοχή στη δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης, στη Νεοχωρούδα, ωστόσο μετά το σάλο που ξέσπασε διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Μάλιστα φέρεται να έχει ελληνική τηλεφωνική σύνδεση στο όνομά του, αλλά επειδή η κατηγορία είναι πλημμέλημα αναμένεται η εισαγγελική παραγγελία για το άνοιγμα του κινητού που θα οδηγήσει στον εντοπισμό του.

Μέχρι στιγμής έχουν καταθέσει τρεις γυναίκες, ενώ αναμένεται και η κατάθεση ακόμη μία.

ekklisiaonline

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.