Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ... ΜΕ 45 - 49% ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΕΝΤΙ ΡΑΜΑ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ!

Το κυβερνών Σοσιαλιστικό Κόμμα της Αλβανίας εμφανίζεται ως ο νικητής των βουλευτικών εκλογών, καθώς προβλέπεται ότι θα εξασφαλίσει μ...






Το κυβερνών Σοσιαλιστικό Κόμμα της Αλβανίας εμφανίζεται ως ο νικητής των βουλευτικών εκλογών, καθώς προβλέπεται ότι θα εξασφαλίσει μεταξύ 45-49% των ψήφων, σύμφωνα με exit poll της εταιρείας IPR Marketing.




Το αντιπολιτευόμενο Δημοκρατικό Κόμμα της Αλβανίας προβλέπεται να συγκεντρώσει έως και 34% των ψήφων.

«Το Σοσιαλιστικό Κόμμα ενδέχεται να έχει κερδίσει περισσότερες από 71 έδρες (εκ των συνολικά 140 εδρών του κοινοβουλίου), ωστόσο πρόκειται για μια έρευνα γνώμης κι όχι επίσημο αποτέλεσμα» επισήμανε εκπρόσωπος της εταιρείας δημοσκοπήσεων Αντόνιο Νότο.

Η εκλογική διαδικασία εκτυλίχθηκε σε κλίμα πόλωσης. Στελέχη της ελληνικής μειονότητας κατήγγειλαν κλίμα τρομοκρατίας, ενώ καταγγελίες έγιναν και για προσπάθεια εξαγοράς ψήφων και νοθεία.

Η εκλογική επιτροπή αποφάσισε την παράταση της ψηφοφορίας κατά μία ώρα έως τις 21.00 ώρα Ελλάδας λόγω της χαμηλής προσέλευσης στις κάλπες, σε μια πολύ ζεστή ημέρα όπου ο υδράργυρος έφθασε στους 39 βαθμούς κελσίου.

Στις 16.00 το απόγευμα τοπική ώρα, η συμμετοχή ανερχόταν σε μόλις 35,67%, μικρότερη σε σύγκριση με τις προηγούμενες εκλογές. protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.