Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΕΦΥΓΕ» Ο 44ΧΡΟΝΟΣ ΑΡΧΙΛΟΧΙΑΣ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΤΗΣ 21ΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ! ΥΠΕΣΤΗ ΕΜΦΡΑΓΜΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΣΕ ΤΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΤΟΥ

Θρήνος για τον 44χρονο Αρχιλοχία Θεόδωρο Αργυρόπουλο του 21ου Λόχου Μηχανικού (21ης Ταξιαρχίας Κομοτηνής) , που πρόωρα έφυγε από τη ζ...





Θρήνος για τον 44χρονο Αρχιλοχία Θεόδωρο Αργυρόπουλο του 21ου Λόχου Μηχανικού (21ης Ταξιαρχίας Κομοτηνής) , που πρόωρα έφυγε από τη ζωή.

Ο άτυχος άνδρας οδηγούσε δίκυκλη μοτοσικλέτα και κινούταν στον δρόμο Κομοτηνής - Ξυλαγανής. Ενώ βρισκόταν στο 6,5ο χλμ της επαρχιακής οδού, η μοτοσικλέτα εξετράπη της πορείας της και ανετράπη σε παρακείμενο αγρό.





Ο 44χρονος Αρχιλοχίας μεταφέρθηκε στο «Σισμανόγλειο» Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Κομοτηνής, αλλά ήταν πλέον αργά για τη ζωή του.

Ωστόσο, όπως προέκυψε από την ιατροδικαστική εξέταση που διενήργησε ο ιατροδικαστής κ. Νικόλαος Κιφνίδης, η αιτία θανάτου δεν ήταν η πτώση από τη μοτοσικλέτα.

Επρόκειτο για αιφνίδιο θάνατο που προκλήθηκε από ανακοπή καρδιάς ενόσω το θύμα οδηγούσε τη μοτοσικλέτα και αυτός ακριβώς ήταν ο λόγος για τον οποίο έχασε τον έλεγχό της.
ΠΗΓΗ: inkomotini.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.