Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ: ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΙ 3 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΙ 2 ΥΠΕΡΗΛΙΚΕΣ ΣΕ ΦΛΕΓΟΜΕΝΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Στον 3ο όροφο οκταόροφης πολυκατοικίας στην οδό Ζαϊμη 30 στο Νέο Φάληρο, ξέσπασε φωτιά λίγο μετά τις 12 τα ...










ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Στον 3ο όροφο οκταόροφης πολυκατοικίας στην οδό Ζαϊμη 30 στο Νέο Φάληρο, ξέσπασε φωτιά λίγο μετά τις 12 τα μεσάνυχτα. Ομάδες τις ΔΙ.ΑΣ. κατέφθασαν στο σημείο και ανέβηκαν στην φλεγόμενη πολυκατοικία, για να απεγκλωβίσουν όλους τους ενοίκους.

Στον 5ο όροφο της πολυκατοικίας, βρήκαν ένα ζευγάρι ηλικιωμένων και στην προσπάθειά τους να διαφύγουν προς το κλιμακοστάσιο, εγκλωβίστηκαν οι 3 Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., μαζί με τους δυο ενοίκους του διαμερίσματος, από πυκνούς καπνούς που “έπνιξαν” την πολυκατοικία.

Αυτή την ώρα, σύμφωνα και με τις τελευταίες πληροφορίες, άντρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, απεγκλώβισαν τα 5 άτομα από το διαμέρισμα, ευτυχώς με μικρά αναπνευστικά προβλήματα.

Στο σημείο σύμφωνα με το Αρχηγείο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, επιχειρούν 25 πυροσβέστες με 8 οχήματα, ενώ ήδη βρίσκονται εκεί και σταθμοί του ΕΚΑΒ για τις πρώτες βοήθειες.

policenews

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.