Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ...!! ΚΑΤΑΖΗΤΕΙΤΑΙ 26ΧΡΟΝΟΣ ΡΟΥΜΑΝΟΣ ΠΟΥ ΒΙΑΣΕ 6ΧΡΟΝΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΓΙΑΤΙ... ΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΑΥΤΟΦΩΡΟ!

Σύμφωνα με πληροφορίες, κρύβεται στην πατρίδα του, ωστόσο έχει ζητηθεί δικαστική συνδρομή για την σύλληψή του και την έκδοσή του στην...








Σύμφωνα με πληροφορίες, κρύβεται στην πατρίδα του, ωστόσο έχει ζητηθεί δικαστική συνδρομή για την σύλληψή του και την έκδοσή του στην Ελλάδα.



Το Μικτό Ορκωτό Κακουργιοδικείο Καρδίτσας δίκασε ερήμην ένα 26χρονο Ρουμάνο, τον οποίο είχε καταγγείλει η αδελφή του το Μάιο του 2015 ότι ασέλγησε στον Βόλο σε βάρος της ίδιας του της ανιψιάς, που ήταν μόλις 6 χρόνων. Το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον 26χρονο και του επέβαλε ποινή κάθειρξης δέκα ετών για βιασμό και φυλάκιση πέντε ετών για ασέλγεια και αποπλάνηση ανήλικου.







Όμως ο αλλοδαπός, που είναι φυγόδικος και για άλλα αδικήματα, δεν είχε συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου και φέρεται να πρόλαβε να διαφύγει.



Σύμφωνα με πληροφορίες, κρύβεται στην πατρίδα του, ωστόσο έχει ζητηθεί δικαστική συνδρομή για την σύλληψή του και την έκδοσή του στην Ελλάδα.



Η μητέρα είχε εμπιστευτεί για λίγη ώρα το ανήλικο κορίτσι στον νεαρό, όμως εκείνος δεν δίστασε να το εκμεταλλευτεί σεξουαλικά! Η Ασφάλεια είχε σχηματίσει σε βάρος του δικογραφία, η οποία είχε διαβιβαστεί στην Εισαγγελία Βόλου και ο 26χρονος παραπέμφθηκε να δικαστεί με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Βόλου. Ωστόσο, δεν συνελήφθη τότε, ελλείψει αυτοφώρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.