Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΔΩ ΚΑΤΑΠΙΝΕΙΣ ΚΟΜΠΟΣΚΟΙΝΙΑ, ΕΙΚΟΝΙΤΣΕΣ, ΑΓΙΑΣΜΑ ΚΑΙ ΕΠΙΒΙΒΑΖΕΣΑΙ: ΚΙΝΕΖΟΣ ΤΑΞΙΤΖΗΣ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΕΙ 25 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟ ΛΕΠΤΟ! - ΒΙΝΤΕΟ -

Με πληθυσμό που ξεπερνά τα 24 εκατομμύρια ανθρώπους, θα περιμέναμε οι δρόμοι της Shanghai να είναι μονίμως μποτιλιαρισμένοι. Όμως φα...





Με πληθυσμό που ξεπερνά τα 24 εκατομμύρια ανθρώπους, θα περιμέναμε οι δρόμοι της Shanghai να είναι μονίμως μποτιλιαρισμένοι. Όμως φαίνεται ότι συχνά έχουν αρκετά ικανοποιητική ροή.




Πρόσφατα, ένας οδηγός ταξί αποφάσισε να εκμεταλλευτεί στον μέγιστο βαθμό τη σχετικά αραιή κίνηση καθ’ οδόν για το αεροδρόμιο της πόλης, το Pudong International Airport. Δεν γνωρίζουμε αν η Γιαπωνέζα τουρίστρια που είχε επιβιβαστεί στο αυτοκίνητό του, του είχε δώσει εντολή «τρέχα γιατί χάνω το αεροπλάνο», πάντως η οδήγησή του σε κάτι τέτοιο παραπέμπει. Στα δύο λεπτά που διαρκεί το video, το ταξί αλλάζει συνεχώς λωρίδες και προσπερνάει περισσότερα από 50 αυτοκίνητα.

Η πελάτισσα ήταν αυτή που κατέγραψε και δημοσίευσε την πορεία του ταξί προς το αεροδρόμιο. Και που, όπως δήλωσε στο Shanghaiist, ήταν «η πιο τρομακτική εμπειρία της ζωής της».


drive

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.