Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

« ΤΟΥΣ ΕΒΛΕΠΑ ΣΑΝ ΕΧΘΡΟΥΣ» ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΖΕΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ Ο 23ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟ 2012 ΕΙΧΕ ΣΦΑΞΕΙ ΤΗ ΓΙΑΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΓΕΙΤΟΝΑ ΣΤΟΝ ΜΩΛΟ!

Είμαι ένοχος, σκότωσα τη γιαγιά μου και τον γείτονα, είπε σήμερα σε δικαστές και ενόρκους ο νεαρός που στις 6 Δεκεμβρίου του 2012 σε ...





Είμαι ένοχος, σκότωσα τη γιαγιά μου και τον γείτονα, είπε σήμερα σε δικαστές και ενόρκους ο νεαρός που στις 6 Δεκεμβρίου του 2012 σε κατάσταση αμόκ είχε δολοφονήσει με μαχαίρι την ηλικιωμένη γιαγιά του, έναν γείτονα και είχε τραυματίσει την σύζυγο του γείτονα.
Ο τότε 18χρονος δράστης παραδέχθηκε πως είχε κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών και βρισκόταν εκτός εαυτού. "Δεν μπορούσα να ελέγξω τον εαυτό μου" είπε στην απολογία του. "Τους έβλεπα όλους ως εχθρούς".





Ο νεαρός ζούσε στον Μώλο του δήμου Μώλου Αγίου Κωνσταντίνου μαζί με την γιαγιά του, αφού η μητέρα του είναι μπλεγμένη στον κόσμο των ναρκωτικών και ο πατέρας μπαινοβγαίνει σε ψυχιατρεία. Πρωτόδικα το δικαστήριο του Καρπενησίου του είχε επιβάλει 20 χρόνια και 8 μήνες κάθειρξης αναγνωρίζοντάς του τα ελαφρυντικά της μετεβηφικής ηλικίας και του μειωμένου καταλογισμού.

Η απόφαση του εφετείου σήμερα ήταν 20 χρόνια κάθειρξη ενώ αφαιρέθηκαν οι 8 μήνες λόγω διαγραφής των αδικημάτων της οπλοκατοχής και οπλοχρησίας. Του αναγνωρίστηκαν πάντως τα ίδια ελαφρυντικά. Sύμφωνα με τον δικηγόρο του Δημήτρη Κρούπη, σύντομα θα αποφυλακιστεί.

Πηγή: tvstar

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.