Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΕΚΡΟΣ 20ΧΡΟΝΟΣ ΟΜΟΓΕΝΗΣ ΣΤΟ ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ... ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΕ ΤΡΙΟ ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΣΦΑΓΜΕΝΟΣ!

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Ενα ερωτικό τρίγωνο στο Μπρούκλιν κατέληξε σε φονικό τη Δευτέρα, όταν ένας από τους μετέχοντες άρχισε να βιντεοσκοπεί την ...





ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Ενα ερωτικό τρίγωνο στο Μπρούκλιν κατέληξε σε φονικό τη Δευτέρα, όταν ένας από τους μετέχοντες άρχισε να βιντεοσκοπεί την σεξουαλική συνεύρεση, πυροδοτώντας βίαια επίθεση με ρόπαλα του μπέιζμπλ και μαχαίρια, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται η «New York Daily News»






Το περιστατικό που έγινε στο Park Slope είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο Μάνος Οικονομίδης (Manos Ikonomidis), 20 ετών με τρία τραύματα από μαχαίρι στο στήθος και την πλάτη, επεσήμανε το δημοσίευμα, αναφέροντας ακόμη πως ο νεαρός κατέρρευσε στο διάδρομο του πρώτου ορόφου ενός κτιρίου στην 16th St. και 7th Ave., όπου πριν φέρεται να είχε συνερευθεί ερωτικά με έναν 21χρονο άντρα και μία γυναίκα.

«Είναι σαν σενάριο ταινίας τρόμου», είπε έκπληκτη η κάτοικος Κάρολ Πέτερσεν, 37 ετών. Η 18χρονη κόρη της άκουσε το θύμα να ουρλιάζει, έγραψε η «NY Daily News». «Είναι τρομερό. Είναι εφιάλτης», είπε.

Πηγές της αστυνομίας ανέφεραν ότι το ερωτικό τρίο κατέληξε όχι σε καλό τέλος όταν ένας από τους άντρες άρχισε να βιντεοσκοπεί, προκαλώντας την αναστάτωση της γυναίκας. Ο 21χρονος, που διέμενε στο διαμέρισμα όπου έγινε η σεξουαλική πράξη, πήγε τη γυναίκα πίσω στο Στάτεν Αϊλαντ, σπίτι της, αφήνοντας τον Οικονομίδη μόνο, είπαν οι πηγές σύμφωνα με την αμερικανική εφημερίδα.

Κάτοικος του κτιρίου είπε πως η γυναίκα ήρθε σε επικοινωνία με τον φίλο της, που δεν μετείχε στο ερωτικό τρίο και έκανε λόγο για βιασμό της.





Η φίλη του Οικονομίδη, που δεν μετείχε στο ερωτικό τρίο, έλαβε έναν δυσοίωνο μήνυμα στο Instagram που έλεγε «ο φίλος σου τα έκανε θάλασσα (f—ed up) και θα τακτοποιηθεί», είπαν οι πηγές. Οι αστυνομικές πηγές, ανέφεραν ότι δεν βρήκαν στοιχεία πως η ερωτική πράξη δεν ήταν με συναίνεση.

Οταν ο 21χρονος επέστρεψε στο διαμέρισμά του, ο Οικονομίδης αποφάσισε να φύγει για λόγους που δεν ήταν σαφείς, είπαν οι πηγές. Δεν πήγε μακριά. Οι κάμερες παρακολούθησης κατέγραψαν δύο λευκούς και έναν Αφροαμερικανό να τον κυνηγούν καθώς προσπάθησε να φύγει από το κτίριο, σύμφωνα πάντα με τις πηγές της «NY Daily News».

Εχοντας αιμορραγία από τα μοιραία μαχαιρώματα το θύμα χτύπησε μία πόρτα ενός κοντινού διαμερίσματος και κατέρρευσε, αφήνοντας τα ματωμένα αποτυπώματά του.

«Επεσε στο σπίτι της, αυτή άνοιξε την πόρτα…ζητούσε συγγνώμη. ‘Λυπάμαι πολύ. Λυπάμαι πολύ’», δήλωσε μία γυναίκα στο κτίριο, της οποίας συγγενής άνοιξε την πόρτα. «Αυτός είπε ‘Με χτύπησαν στο κεφάλι, με χτύπησαν στο κεφάλι με ένα ρόπαλο’. Αυτή είπε πως ήταν πολύ το αίμα που τιναζόταν με δύναμη από το σώμα του».

Ο Οικονομίδης ικέτευσε τη γυναίκα να μην καλέσει το «911». «Πήγε να σταθεί, δεν ξέρω αν θα επιχειρούσε να φύγει ή τι (και) κατέρρευσε στο πάτωμα», συνέχισε η γυναίκα. «Αυτή είπε πως όλο του το σώμα άρχισε να τρέμει και όταν αυτοί ήρθαν, αυτός είχε μετά βίας σφυγμό».

Ο Οικονομίδης ξεψύχησε στο Methodist Hospital του Μπρούκλιν στις 4:33 τα ξημερώματα. Η φίλη του έφτασε στο σημείο όπου έγινε το περιστατικό ώρες μετά. «Ω θεέ μου, όχι!Μωρό μου, δεν μπορεί να είναι γ…..νη αλήθεια!» έλεγε κλαίγοντας. «(Γιατί) δεν πήγες σπίτι; Γιατί δε με άκουσες;…Αυτός καλύτερα να πάει στη γ…..νη φυλακή!Θα τον συλλάβετε παρακαλώ;…Μωρό μου, μωρό μου, σ’ αγαπώ τόσο πολύ».

Οι κάτοικοι του κτιρίου έπρεπε να περνούν επάνω από ένα ματωμένο χαλί στον διάδρομο. Η Αστυνομία πήρε ένα ρόπαλο μπέιζμπολ από αλουμίνιο με την επιγραφή «Magnum» ως αποδεικτικό στοιχείο. Ακόμη, ανέκρινε τον 21χρονο, που δεν θεωρείται ύποπτος για το φονικό. Δεν τέθηκε κανείς ύποπτος υπό κράτηση, μέχρι τις 19:00 τοπική ώρα ανέφεραν οι πηγές.

ekirikas

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.