Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΟ ΝΟΘΟ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ...!!! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η 20ΧΡΟΝΗ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΛΑΙΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΚΡΕΑΤΟΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΙΣ ΥΦΗΛΙΟΣ

Μία νεαρή γυναίκα από την Μαλαισία που χρόνια ήταν θύμα bullying για το πρόσωπό της και τις ελιές της, θα μπορούσε να στεφθεί η επόμεν...




Μία νεαρή γυναίκα από την Μαλαισία που χρόνια ήταν θύμα bullying για το πρόσωπό της και τις ελιές της, θα μπορούσε να στεφθεί η επόμενη Μις Υφήλιος.

Η Εβίτα Ντελμούντο, 20 ετών, γεννήθηκε με μεγάλες κρεατοελιές στο πρόσωπο και το σώμα της καθώς και ένα μεγάλο σημάδι που καλύπτει το λαιμό και τους ώμους της.




Αλλά παρά τα χρόνια της αμείλικτης εκφοβιστικής συμπεριφοράς, ακόμα και του χαρακτηρισμού «τέρατος», η Ντελμούντο συμβιβάστηκε και αγάπησε τις ατέλειές της και έτσι αρνήθηκε να κάνει χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεσή τους.

Σύμφωνα με τα όσα γράφει η DailyMail, οι συμμαθητές της στο σχολείο την αποκαλούσαν «τέρας» ή χρησιμοποιούσαν χαρακτηρισμούς όπως «μπισκότο με κομμάτια σοκολάτας», γεγονός που την έκανε πολύ ντροπαλή και εσωστρεφή καθώς μεγάλωνε.

«Στο δημοτικό σχολείο, κανείς δεν ήθελε να είναι φίλος μου. Θυμάμαι πως ένας δάσκαλος είχε ζητήσει από δύο κορίτσια να μου κάνουν παρέα την ώρα του διαλείμματος, τα οποία ψιθύριζαν μεταξύ τους "γιατί πρέπει να της συμπεριφερόμαστε σαν να είναι πριγκίπισσα;" είχε δηλώσει σε μια συνέντευξη της. Το να προσπαθεί κάποιος να ξεπεράσει τις ανασφάλειες που έχει με την εικόνα του είναι δύσκολο για τους περισσότερους ανθρώπους, όταν όμως επιχειρείς να το κάνεις σ' έναν ανταγωνιστικό χώρο όπως τα καλλιστεία ομορφιάς, τότε αυτό είναι πραγματικά αξιέπαινο.

   

«Έμαθα να αποδέχομαι τα εκ γενετής μου σημάδια και να αγαπάω τον εαυτό μου. Σιγά σιγά βρήκα την αυτοπεποίθηση να προβάλω αυτό που με κάνει μοναδική».





Η 20χρονη έβαλε υποψηφιότητα για Μις Υφήλιος στις 17 Ιουνίου και περιμένει τα αποτελέσματα για το αν πέρασε ή όχι στον δεύτερο γύρο του διαγωνισμού.

Ακόμα και αν δεν τα καταφέρει σε αυτή την προσπάθεια, η Ντελμούντο διαβεβαίωσε τους πάνω από 42.000 ακόλουθους της στο Instagram ότι δεν πρόκειται να χάσει το κουράγιο της.

newmoney

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.