Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ! 17ΧΡΟΝΗ ΕΧΑΣΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΣΕ BUNGEE JUMPING ΑΠΟ ΚΑΚΗ ΠΡΟΦΟΡΑ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ ΤΗΣ!

Όταν ο άνδρας φώναξε «no jump» η άτυχη 17χρονη άκουσε «now jump» Δεν τη χωράει ανθρώπου νους την αιτία του θανάτου μιας 17χρονης σ...






Όταν ο άνδρας φώναξε «no jump» η άτυχη 17χρονη άκουσε «now jump»

Δεν τη χωράει ανθρώπου νους την αιτία του θανάτου μιας 17χρονης στην Ισπανία όταν επιχείρησε να κάνει bungee jumping από γέφυρα αφού το δικαστήριο που εκδίκασε την τραγωδία του 2015 την απέδωσε στην κακή προφορά αγγλικών του εκπαιδευτή της.




Όπως έγινε γνωστό στο δικαστήριο η 17χρονη Βέρα Μολ είχε ένα σκοινί δεμένο στη μέση της το οποίο με τη σειρά του, ωστόσο, δεν ήταν δεμένο σε κάποιο σταθερό σημείο.

Όταν, όμως, ο εκπαιδευτής της 17χρονης της φώναξε «no jump» λόγω της «πολύ κακής προφοράς» του εκπαιδευτή, σύμφωνα με το δικαστήριο, η κοπέλα άκουσε «now jump» και βούτηξε στο κενό.

Όπως τονίστηκε στο δικαστήριο ο εκπαιδευτής δεν ακολούθησε το πρωτοκόλλο που προβλέπει ότι πρέπει να χρησιμοποιείται η φράση «don't jump» που δεν κρύβει τον κίνδυνο παρανόησης.

Παράλληλα ο εκπαιδευτής θα έπρεπε να ελέγξει την ταυτότητα της άτυχης Βέρας ώστε να δει ότι δεν ήταν ενήλικη ενώ και η γέφυρα την οποία χρησιμοποιούσε ως βάση δεν ήταν νόμιμη σύμφωνα με την ισπανική νομοθεσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.