Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΧΕΙ ΣΑΛΕΨΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ, 15ΧΡΟΝΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΗΣ ΕΣΦΑΞΑΝ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΤΗΣ...

Η 15χρονη Kim Edwards μαζί με το αγόρι της Lucas Markham, οργάνωσαν και εκτέλεσαν την δολοφονία της μητέρας της και της αδερφής της...







Η 15χρονη Kim Edwards μαζί με το αγόρι της Lucas Markham, οργάνωσαν και εκτέλεσαν την δολοφονία της μητέρας της και της αδερφής της στην περιοχή Spalding στη Βρετανία




Οι δύο έφηβοι σκότωσαν την 49χρονη μητέρα Elizabeth Edwards και την 13χρονη κόρη της Katie, την ώρα που οι τελευταίες κοιμόντουσαν στο σπίτι τους.
Το δικαστήριο άκουσε την ομολογία του αγοριού, ο οποίος παραδέχτηκε την πράξη του και είπε πως χρησιμοποίησαν κουζινομάχαιρα προκειμένου να διαπράξουν τους φόνους. Επίσης, δήλωσε ότι μαχαίρωσε τα δύο θύματα στον λαιμό όσο αυτά κοιμόντουσαν.

Το ζευγάρι, αφού δολοφόνησε τις δύο γυναίκες, έκανε σεξ, στη συνέχεια έκαναν μπάνιο, και τέλος παρακολούθησαν ταινίες, σύμφωνα με τη Daily Mail. Το κίνητρο για τις δολοφονίες είναι η ζήλια και η αδερφική αντιπαλότητα.

Η Kim Edwards ισχυρίστηκε ότι η μητέρα της αγάπησε την αδερφή της περισσότερο και την αντιμετώπισε «σαν άγγελο». Είπε ότι η αδερφή της «πήρε όλη την προσοχή και πήρε τη μητέρα μου μακριά από μένα».

Οι δύο έφηβοι καταδικάστηκαν από το δικαστήριο με ποινή φυλάκισης τουλάχιστον 20 ετών. Η Kim Edwards πάντως, αρνήθηκε την συμμετοχή της στις δολοφονίες και υποστήριξε πως πάσχει από μια ψυχική πάθηση που της αφαιρεί την ικανότητα να σχηματίζει λογικές κρίσεις.

newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.