Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΙΤΕ ΕΝΑ ΘΥΜΑ!!! ΒΙΝΤΕΟ: ΠΙΣΤΕΨΕ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ, ΝΟΜΙΣΕ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΚΟΝΟΜΗΣΕΙ ΚΙ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΟΥ 140 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!!!

Καλά δεν ήξερε ότι θα έμπλεκε? Τόση βλακεία πια? Ετσι και βαλεις λαθρομετανάστες στο σπίτι σου το έχασες, όπως αυτός εδώ που θα χάσε...






Καλά δεν ήξερε ότι θα έμπλεκε? Τόση βλακεία πια? Ετσι και βαλεις λαθρομετανάστες στο σπίτι σου το έχασες, όπως αυτός εδώ που θα χάσει οτι εχει και δεν εχει...γιατι πίστεψε το κρατος.




Aπλήρωτο ξενοδοχείο στα Χανιά που φιλοξενούσε τρία χρόνια «πρόσφυγες»
Λογάριασε χωρίς το κράτος ο ξενοδόχος από τη Νέα χώρα Χανίων...
, , ο οποίος εδώ και τρία χρόνια περιμένει την πολιτεία να τον αποζημιώσει για τη φιλοξενία 140 προσφύγων.

Τον Απρίλιο του 2014, μετά από πρόταση της περιφέρειας , δέχθηκε να φιλοξενήσει Σύρους πρόσφυγες ,οι οποίοι όμως εγκλωβίστηκαν στα Χανιά καθώς δεν αποδέχθηκαν πολιτικό άσυλο.

Έτσι ξεκίνησε η οδύσσεια για τον Μανώλη Βολικάκη που πλέον απειλείται με οικονομική καταστροφή αφού το ξενοδοχείο του τα τρία αυτά χρόνια δεν λειτουργούσε και τα χρέη συσσωρεύονταν.

Nα υπενθυμίσουμε ότι το θέμα είχε φτάσει και στη Βουλή με ερώτηση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ – μεταξύ αυτών και του Γιώργου Σταθάκη – τον Ιούλιο του 2014 αλλά και με ερώτηση του βουλευτή της ΝΔ Χρήστου Μαρκογιαννάκη την ίδια περίοδο. Επίσης, έχουν πραγματοποιηθεί συσκέψεις με τη συμμετοχή φορέων για την εύρεση λύσης.

Δείτε το βίντεο από τη ΝΕΑ TV:


http://www.ksipnistere.com

1 σχόλιο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.