Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΤΙ Η ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΙΝΤΣΙΡΛΙΚ ΕΙΝΑΙ Η 110 ΠΜ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ...!!

Μεταφέρουμε από την φωνή του προξενείου Κομοτηνής Ως εναλλακτική στην βάση των ΗΠΑ στο Ιντζιρλίκ, μπορεί να υπάρξει η 110η αεροπορική ...






Μεταφέρουμε από την φωνή του προξενείου Κομοτηνής
Ως εναλλακτική στην βάση των ΗΠΑ στο Ιντζιρλίκ, μπορεί να υπάρξει η 110η αεροπορική βάση στην Λάρισα. Διότι προς αυτή την κατεύθυνση είναι οι εξελίξεις στην Ελλάδα. Τις μέρες αυτές υπάρχει αμερικανική κινητικότητα στην Ελλάδα.




Επιτροπή Αμερικανών Αξιωματικών ερευνά αεροπορικές βάσεις της Ελλάδας που είναι εγκατεστημένες κοντά στο Αιγαίο ή σε ακτές )Ανδραβίδα, Άκτιο και άλλες περιοχές). Στόχος είναι να βρεθεί βάση εναλλακτική και κατάλληλη για τις ΗΠΑ μετά από το Ιντζιρλίκ. Σύμφωνα με τις πληροφορίες η αμερικανική επιτροπή εξέτασε την 348 Μοίρα Τακτικής Αναγνώρισης που τον περασμένο μήνα ανεστάλη η λειτουργία της και βρίσκεται στην 110η αεροπορική βάση.

Υπενθυμίζεται πως σήμερα από την 110 ΠΜ επιχειρεί μόνο η 337 Μοίρα με αεροσκάφη F-16 Block 52+.

Όπως είναι γνωστό τον περασμένο μήνα ο υπουργός Αμύνης της Ελλάδας είχε μια ευρεία συνάντηση και λεπτομερή σχετικά με αυτό το θέμα συνάντηση με τον διοικητή των αμερικανικών δυνάμεων Ευρώπης Τίμοθι Μ. Ρέι και την ομάδα του, που είχαν επισκεφτεί την Ελλάδα.

http://www.birlikgazetesi.net

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.