Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΙΣ ΑΥΛΕΣ ΔΥΟ ΣΠΙΤΙΩΝ ΣΤΟ ΜΕΝΙΔΙ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΟΙ ΚΑΛΥΚΕΣ... ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΑΦΥΓΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ Η ΣΦΑΙΡΑ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ 10ΧΡΟΝΟ!

Δεκάδες κάλυκες βρέθηκαν στις αυλές δυο σπιτιών στο Μενίδι κατά τις έρευνες της αστυνομίας για να εντοπίσει από που έφυγε το βράδυ ...







Δεκάδες κάλυκες βρέθηκαν στις αυλές δυο σπιτιών στο Μενίδι κατά τις έρευνες της αστυνομίας για να εντοπίσει από που έφυγε το βράδυ της Πέμπτης (08/06/2017) η αδέσποτη σφαίρα που έκοψε το νήμα της ζωής στον 11χρονο Μάριο την ώρα που βρισκόταν στην αυλή του σχολείου του, του 6ου Δημοτικού Σχολείου Αχαρνών, την ώρα μιας σχολικής γιορτής.




Το παιδί σωριάστηκε στο έδαφος μπροστά στα μάτια των συμμαθητών του αλλά και της μητέρας του που είναι δασκάλα στο σχολείο! Όλοι νόμιζαν ότι το παιδί λιποθύμησε αλλά τελικά όπως διαπιστώθηκε εκ των υστέρων και από τη νεκροτομή, το παιδί είχε δεχθεί σφαίρα στο κεφάλι!

Όπως είπε ο ιατροδικαστής στο newsit.gr η βολίδα χτύπησε το παιδί στο επάνω μέρος του κεφαλιού. Η πρώτη εκτίμηση είναι πως πρόκειται για βλήμα των 9mm.

Η βολίδα είχε φορά κάθετη, γεγονός που μαρτυράει ότι δεν επρόκειτο για σκόπιμη ενέργεια εναντίον του μαθητή αλλά για άσκοπο πυροβολισμό που είχε όμως αυτό το δραματικό αποτέλεσμα.

Το πρωί και μετά την ανακάλυψη των αιτίων του θανάτου του Μάριου άρχισε μια γιγαντιαία κινητοποίηση των αρχών. Οι έρευνες επικεντρώθηκαν σε έναν καταυλισμό Ρομά αλλά και σε δυο σπίτια που βρέθηκαν κάλυκες και μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες την ώρα του μοιαρίου είχαν γλέντι. Οι αστυνομικοί έχουν κάνει και ορισμένες προσαγωγές ατόμων. Σημαντική ως προς την εξέλιξη των ερευνών θα είναι η εξέταση στο βλήμα που θα οδηγήσει και στο όπλο απ' το οποίο έχει βληθεί.
NEWSIT.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.