Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ 10 ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΗΜΕΡΑ... -ΒΙΝΤΕΟ -

Αλιεύσαμε ένα βίντεο από το κανάλι του Global Conflict στο youtube το οποίο κάνει μια εκτίμηση σχετικά με το ποια είναι τα καλύτερα ...





Αλιεύσαμε ένα βίντεο από το κανάλι του Global Conflict στο youtube το οποίο κάνει μια εκτίμηση σχετικά με το ποια είναι τα καλύτερα μαχητικά στον κόσμο σήμερα. Στην 10η θέση είναι το F16 στην πρώτη τα Sukhoi PAK FA. Ακολουθούν οι θέσεις απο την 10η εως την 1η με λίγα ενδεικτικά λόγια για το καθένα, και έπειτα το βίντεο που παρουσιάζει τα μοναδικά μαχητικά.





Οι θέσεις:

10. F16. Πρόκειται για ένα μοντέρνο μαχητικό αεροσκάφος κατασκευασμένο στις ΗΠΑ. Σχεδιασμένο ως ένα ελαφρύ καταδιωκτικό και καταδιωκτικό-βομβαρδιστικό έχει μέχρι στιγμής επιτυχημένο ρόλο στον τομέα του. Οι μεγάλες του δυνατότητες σε ταχύτητα, ευελιξία, ικανότητα στροφής και περιστροφής το κάνουν έναν από τους πιο δύσκολους αντιπάλους στον αέρα.

9: Gripen:Saab JAS. Ο '' Γρύπας'' είναι Σουηδικό μαχητικό αεροσκάφος το οποίο κατασκευάζεται από την εταιρεία SAAB. Για την ιστορία τo 1979 η σουηδική κυβέρνηση διεξήγαγε ερευνητικές μελέτες για την ανάπτυξη μαχητικού αεροσκάφους με δυνατότητα εκτέλεσης αποστολών αναγνώρισης το οποίο θα αντικαθιστούσε τα παλαιότερα μοντέλα Saab 35 Draken και 37 Viggen.

8: Mig-35: Μια από τις νεότερες εκδόσεις της ρωσικής εταιρείας Mig. Το Mig -35 είναι ένα μαχητικό 4ης γενιάς το οποίο έχει πολλαπλούς ρόλους και αποτελεί αναμφίβολα ένα δυνατό παίκτη για τη ρωσική πολεμική αεροπορία.

7: F-35 Lightning II: To πέμπτης γενιάς μαχητικό των Αμερικανών είναι ένα μονοθέσιο, μονοκινητήριο, χαμηλής παρατηρησιμότητας, το οποίο αναμφίβολα πρόκειται για ένα από τα καλυτερα σύγχρονα μαχητικά. Το αεροσκάφος έχει τρεις υποεκδόσεις:

1.Την F-35A, συμβατικής απογείωσης και προσγείωσης.
2.Την F-35B, σύντομης απογείωσης και κάθετης προσγείωσης.
3.Την F-35C, για επιχειρήσεις με βάση αεροπλανοφόρα.

6: Eurofighter Typhoon : Πρόκειται για ένα αεροσκάφος παντός καιρού, πολλαπλών ρόλων, το οποίο κατασκευάζεται από την κοινoπραξία Eurofighter. Το Typhoon είναι ένα από τα πιο προηγμένα δείγματα δουλειάς της ευρωπαϊκής αεροδιαστημικής και αμυντικής βιομηχανίας, και υπηρετεί τις πολεμικές αεροπορίες 6 χωρών.




5: Dassault Rafale: Γαλλικό μαχητικό αεροσκάφος 4ης γενιάς. Σχεδιάστηκε και κατασκευάζεται από την Dassault Aviation. Το αεροσκάφος είναι επιχειρησιακό στην Γαλλική Πολεμική Αεροπορία και το Γαλλικό Πολεμικό Ναυτικό και κατέχει ρόλους αεροπορικής υπεροχής και κρούσεως.

4: Sukhoi Su-30MK: Το μοναδικό αυτό μαχητικό διαθέτει πολλαπλό ρόλο και κατέχει ξεχωριστή θέση στην Πολεμική Αεροπορία της Ρωσίας.

3: Sukhoi Su-35: H συγκεκριμένη έκδοση του Sukhoi Su-35 έχει σχεδιαστεί κυρίως για να πραγματοποιεί στρατηγικά πλήγματα.

2: F-22 Raptor : Ένα κορυφαίο επίτευγμα της αεροναυπηγικής και μεγάλο όπλο της αμερικανικής Πολεμικής Αεροπορίας. Tο προηγμένο μαχητικό τύπου stealth χρησιμοποιείται και στην μάχη κατά του Ισλαμικού Κράτους.

1: Sukhoi PAK FA. Πρόκειται για ένα βαρέως τύπου αεροσκάφος (με μέγιστο βάρος απογείωσης περίπου 35 τόνους), όπως τα Su-27 και Su-47. Σχεδιάστηκε ως απάντηση στα αμερικανικά F-22 και F-35 και σύμφωνα με κάποιους είνα το καλυτερο μαχητικό στο κόσμο σήμερα.




onalert

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.