Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ... ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟΙ: ΧΑΣΙΣΟΦΥΤΕΙΑ ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1.000 ΔΕΝΤΡΑ ΕΝΤΟΠΙΣΕ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΑ ΚΑΜΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ!

Ακόμη μία μεγάλη χασισοφυτεία εντοπίστηκε στο νομό Φθιώτιδας σε ορεινή δύσβατη περιοχή, πάνω από τα Καμένα Βούρλα. Στην περιοχή πέταξ...





Ακόμη μία μεγάλη χασισοφυτεία εντοπίστηκε στο νομό Φθιώτιδας σε ορεινή δύσβατη περιοχή, πάνω από τα Καμένα Βούρλα. Στην περιοχή πέταξε μάλιστα και ελικόπτερο της αστυνομίας για τον εντοπισμό και άλλων χασισοφυτειών.




Σύμφωνα με το LAmiaReport, η φυτεία εντοπίστηκε νωρίς το πρωί από αστυνομικούς της Α΄ ΟΠΚΕ και της Ασφάλειας Λαμίας. Πρόκειται για μεγάλη φυτεία που ήταν "κρυμμένη" στο όρος Καλλίδρομο, κοντά στο χωριό Καρυά του Δήμου Καμένων Βούρλων. Η φυτεία ήταν φτιαγμένη σε τρία επίπεδα με λάστιχα ποτίσματος και όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό, που απαιτείται, για τη διαμονή και τη διαβίωση των καλλιεργητών.

Τα δέντρα έχουν ύψος 1-1,5 μέτρο και είναι περισσότερα από 1.000, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αφού ακόμη δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από τις αστυνομικές αρχές.

Μάλιστα μετά τον εντοπισμό της χασισοφυτείας σηκώθηκε και ελικόπτερο από την Αθήνα, που πέταξε στην ευρύτερη περιοχή, για τον εντοπισμό και άλλων φυτειών, αφού το μέρος είναι δύσβατο και θα μπορούσε να φιλοξενεί και άλλες καμουφλαρισμένες χασισοφυτείες. Ακόμη δεν έχει γίνει επίσημη ανακοίνωση από την ΕΛ.ΑΣ.

Πηγή: LamiaReport

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.