Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝΑΤΡΟΠΗ! ΑΠΟ ΑΔΕΣΠΟΤΗ ΣΦΑΙΡΑ ΕΧΕΙ ΣΚΟΤΩΘΕΙ Ο 10ΧΡΟΝΟ0Σ ΣΤΟ ΜΕΝΙΔΙ... ΝΤΟΥ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ

Νέα στοιχεία προκύπτουν για την τραγωδία με τον μαθητή που έπεσε νεκρός στο 6ο Δημοτικό σχολείο Αχαρνών. Σύμφωνα με δηλώσεις του ιατ...

Ανατροπή στην τραγωδία με τον 10χρονο μαθητή - Σκοτώθηκε από αδέσποτη σφαίρα - Τι λέει στο enikos.gr ο ιατροδικαστής





Νέα στοιχεία προκύπτουν για την τραγωδία με τον μαθητή που έπεσε νεκρός στο 6ο Δημοτικό σχολείο Αχαρνών. Σύμφωνα με δηλώσεις του ιατροδικαστή που εξέτασε τη σορό του 10χρονου μαθητή, στο enikos.gr, διαπιστώθηκε τραύμα από σφαίρα στο πάνω μέρος του κεφαλιού.





Η βολίδα είχε κάθετη φορά, γεγονός που μαρτυράει ότι δεν επρόκειτο για σκόπιμη ενέργεια εναντίον του άτυχου μαθητή, αλλά για άσκοπο πυροβολισμό που είχε όμως αυτό το δραματικό αποτέλεσμα.

Ο 10χρονος βρισκόταν στο πλάι των συμμαθητών του όταν ξαφνικά κατέρρευσε. Όλοι αρχικά πίστεψαν ότι το παιδί αισθάνθηκε αδιαθεσία, λιποθύμησε και πέφτοντας χτύπησε το κεφάλι του.

Ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ, ο μαθητής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων, διασωληνώθηκε αλλά δυστυχώς κατέληξε.


Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. σε σπίτια που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από το 6ο Δημοτικό σχολείο Αχαρνών, όπου χθες τραυματίστηκε από αδέσποτη σφαίρα ο 11χρονος μαθητής, ο οποίος εξέπνευσε στο Νοσοκομείο Παίδων "Αγία Σοφία".

Οι άνδρες της Αστυνομίας διεξάγουν ελέγχους και ενδελεχείς έρευνες για να εντοπιστεί ο δράστης που πυροβόλησε στον αέρα και συνέβη η τραγωδία με θύμα τον άτυχο μαθητή. enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.