Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ.... ΝΕΑ ΚΟΥΡΔΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΡΟΥΚΕΤΑ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΟΧΗΜΑ! 1 ΝΕΚΡΟΣ, 6 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ!

Επίθεση με ρουκέτα πραγματοποίησαν τρομοκράτες του ΠΚΚ σε στρατιωτικό όχημα στην περιοχή του Χακκάρι. 1 στρατιώτης σκοτώθηκε και 6...







Επίθεση με ρουκέτα πραγματοποίησαν τρομοκράτες του ΠΚΚ σε στρατιωτικό όχημα στην περιοχή του Χακκάρι. 1 στρατιώτης σκοτώθηκε και 6 άλλοι τραυματίστηκαν. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έδωσε ο Ορχάν Τοπράκ-νομάρχης Χακκάρι, το περιστατικό συνέβη γύρω στις 2 στον δρόμο Χακκάρι-Τσουκούρτζα.




Στην επίθεση με ρουκέτα που έκαναν τρομοκράτες του ΠΚΚ, πέτυχαν στρατιωτικό όχημα στο οποίο σκοτώθηκε ένας στρατιώτης και τραυματίστηκαν άλλοι 6. Οι τραυματίες στρατιώτες μεταφέρθηκαν στο κρατικό νοσοκομείο του Χακκάρι. Μετά από την επίθεση, άρχισε μεγάλη στρατιωτική επιχείρηση για την σύλληψη των διαφευγόντων μελών του ΠΚΚ.

Στο μεταξύ 12 ακόμη στρατιώτες τραυματίστηκαν όταν θωρακισμένο όχημα ανατράπηκε μεταξύ των χωριών Ορμανλί και Γκιουντές της επαρχίας Τσουκούρτζα. Ο νομάρχης Τοπράκ είπε πως η κατάσταση του ενός στρατιώτη είναι σοβαρή και ότι συνεχίζεται η νοσηλεία των υπολοίπων.

http://www.dha.com - http://tourkikanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.