Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΠΗΚΕ Φ@ΥΣΤΗΣ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΓΥΝΑΙΚΑ: ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ Ο ΔΕΚΑΝΕΑΣ ΜΑΝΙΝΓΚ (ΤΣΕΛΣΥ) ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΑ ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΟ WIKILEAKS!..

Μόλις μία ημέρα μετά την απελευθέρωση της από την φυλακή Fort Leavenworth, η Τσέλσι Μάνινγκ αποκάλυψε τη νέα της εμφάνιση. Με ξαν...

Φωτογραφία: Instagram






Μόλις μία ημέρα μετά την απελευθέρωση της από την φυλακή Fort Leavenworth, η Τσέλσι Μάνινγκ αποκάλυψε τη νέα της εμφάνιση.




Με ξανθό κοντό μαλλί και κόκκινο κραγιόν ποζάρει και ποστάρει τη φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter.

Ηταν το 2010, όταν ο τότε στρατιώτης Μπράντλεϊ Μάνινγκ, που υπηρετούσε στις υπηρεσίες πληροφοριών του αμερικανικού στρατού στο Ιράκ, έστειλε στο Wikileaks απόρρητα έγγραφα που αποκάλυπταν τη δράση των αμερικανικών δυνάμεων στο Αφγανιστάν.

Ο στρατιώτης κατηγορήθηκε για κατασκοπεία και καταδικάστηκε. Λίγους μήνες μετά την καταδίκη του αποκάλυψε πως είναι διεμφυλική γυναίκα και άλλαξε το όνομά του σε Τσέλσι. Ο πρώην αναλυτής στρατιωτικών πληροφοριών ξεκίνησε τη μετάβασή του από άνδρας σε γυναίκα, λαμβάνοντας ορμονική θεραπεία ενώ ήταν στη φυλακή.

Η αρχική ποινή ήταν 35 χρόνια, ωστόσο, ο Μπάρακ Ομπάμα μετέτρεψε την ποινή σε επτα χρόνια ως μία από τις τελευταίες του πράξεις ενώ βρισκόταν στην εξουσία.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.