Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΟΥΛΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ Η «ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ»: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ UNESCO, ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΑΦΕΡΟΤΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ!..

Ψήφισμα κατά των ενεργειών που έχει κάνει το σιωνιστικό Ισραήλ και προσπαθεί να τις επιβάλλει ως τετελεσμένα στην Ιερουσαλήμ και την...






Ψήφισμα κατά των ενεργειών που έχει κάνει το σιωνιστικό Ισραήλ και προσπαθεί να τις επιβάλλει ως τετελεσμένα στην Ιερουσαλήμ και την Λωρίδα της Γάζας, συνέταξε η UNESCO.




Σύμφωνα με αυτό, η Ιερουσαλήμ χαρακτηρίζεται «κατεχόμενη» και η κυριαρχία του Ισραήλ στην πόλη «κενή και άκυρη». Επιπλέον, τονίζεται ότι «όλα τα νομοθετικά και διοικητικά μέτρα και ενέργειες που έλαβε το Ισραήλ ως κατοχική δύναμη και που έχουν αλλάξει ή έχουν σκοπό να αλλάξουν το χαρακτήρα και το καθεστώς της Ιερής Πόλης της Ιερουσαλήμ είναι άκυρα και πρέπει να αποσυρθούν αμέσως».

Στην ψηφοφορία που ακολούθησε, η Ελλάδα των Τσιπροκαμμένων καταψήφισε το ψήφισμα, μαζί φυσικά με τις ΗΠΑ, την Γερμανία, την Βρετανία και τις λοιπές δουλάρες του διεθνούς σιωνισμού, «κερδίζοντας» τη δήλωση ευγνωμοσύνης του Νετανιάχου.

Περιμένατε τίποτα καλύτερο από δαύτους; https://ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.