Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΡΟΣΟΧΗ SOS!!! ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ...!! ΤΟ ΕΣΡ ΕΝΕΚΡΙΝΕ ΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΣΠΟΤ ΤΩΝ ΓΚΕΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΕΣΒΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΟΥΣ...!!!

Πανηγυρίζουνη την απόφαση του ΕΣΡ από τις σελίδες τους οι διοργανωτές του athenspride και χωρίς κανένα κοστός προφανώς και από σήμε...






Πανηγυρίζουνη την απόφαση του ΕΣΡ από τις σελίδες τους οι διοργανωτές του athenspride και χωρίς κανένα κοστός προφανώς και από σήμερα θα γεμίσουν τους τηλεοπτικούς δέκτες με το μήνυμα τους... όπως λένε οι ίδιοι:




Το Athens Pride 2017 με τη φετινή του καμπάνια αναδεικνύει ως επιτακτική την ανάγκη προώθησης της συνολικής, ουσιαστικής και ευρείας παιδείας στην ελληνική κοινωνία.

Με μεγαλη λοιπόν ικανοποίηση η επιτροπή διοργανωσης του Athens Pride 2017 ανακοινώνει οτι το ΕΣΡ έκανε αποδεκτό το αίτημά μας για την προβολή του τηλεοπτικού μας σποτ ως κοινωνικό μήνυμα. Αυτο σημαίνει οτι ολα τα τηλεοπτικά κανάλια και οι ραδιοφωνικοί σταθμοί εθνικής εμβέλειας θα προβάλουν το φετινό μήνυμα του Athens Pride 2017.

Athens Pride 2017


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.