Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΚΩΣ ΠΟΥ ΔΕ ΤΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ: ΝΕΑΡΗ ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΔΕΧΤΗΚΕ ΟΝ ΑΙR ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΑΛΛΟ ΤΕΝΙΣΤΑ ΜΑΞΙΜ ΑΜΟΥ - ΒΙΝΤΕΟ -

Η απρεπής συμπεριφορά του Μαξίμ Αμού, που άγγιξε τα όρια της σεξουαλικής παρενόχλησης, προς τη δημοσιογράφο του Eurosport, Μαλί Τόμας...





Η απρεπής συμπεριφορά του Μαξίμ Αμού, που άγγιξε τα όρια της σεξουαλικής παρενόχλησης, προς τη δημοσιογράφο του Eurosport, Μαλί Τόμας, τον έθεσε εκτός Ρολάν Γκαρός.



Ο Γάλλος τενίστας δεν... πτοήθηκε από τον αποκλεισμό του στον πρώτο γύρο του φημισμένου γκραν σλαμ και αμέσως μετά την ήττα του φίλησε και αγκάλιασε τη δημοσιογράφο, η οποία «πάλευε» να τον αποφύγει ευγενικά στο... βωμό μίας δήλωσης.

«Η διοργανώτρια αρχή του τουρνουά αποφάσισε να ανακαλέσει τη διαπίστευση του Μαξίμ Αμού, μετά την κατακριτέα συμπεριφορά του σε δημοσιογράφο», ανέφερε η γαλλική ομοσπονδία τένις σε ανακοίνωση της.
Συγκεκριμένα, ο τηλεοπτικός φακός κατέγραψε τον Αμού να τραβάει προς το μέρος του τη δημοσιογράφο και στη συνέχεια να την φιλάει στο κεφάλι. Η γυναίκα, αν και βρέθηκε σε αμήχανη θέση προσπάθησε να τον απωθήσει, αλλά ο Αμού συνέχισε να προσπαθεί να τη φιλήσει και το πέτυχε... Μετά την απάντηση, μάλιστα, που έδωσε σε ερώτηση της δημοσιογράφου που είχε προηγηθεί την φίλησε για τρίτη φορά, ενώ το αποκορύφωμα ήταν η προσπάθεια του να αγγίξει το στήθος της, κάτι το οποίο δεν έγινε ποτέ χάρη στην ψυχραιμία της που τον απώθησε.
«Λυπούμαστε ειλικρινά για το περιστατικό που συνέβη κατά τη συνέντευξη χθες το βράδυ, μεταξύ της Μαλί Τόμας και του Μαξίμ Αμού», ανέφερε αρχικά το Eurosport σε δήλωση του στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters για να συνεχίσει: «Η συμπεριφορά του ερωτηθέντος ήταν εξαιρετικά ακατάλληλη και δεν δεχόμαστε καμία τέτοια συμπεριφορά. Η Μαλί είναι μία πολύ σεβαστή δημοσιογράφος».
Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.