Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΦΑΓΗ ΣΤΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Η ΚΑΤΥ PERRY ΕΧΕΙ ΤΗ ΛΥΣΗ: «ΟΧΙ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ - ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΦΡΑΓΜΟΥΣ» (Η ΙΔΙΑ ΖΕΙ ΣΕ ΕΠΑΥΛΗ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΚΑΙ... ΦΡΑΓΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΤΑΡΑΣΣΕΤΑΙ ΤΟ ΖΕΝ ΤΗΣ)

Στον δρόμο που άνοιξε ο σύντροφος Clooney… (και ο Francis) Η τραγουδίστρια που κάποτε τραγουδούσε gospel και τώρα διαφημίζει τον κα...





Στον δρόμο που άνοιξε ο σύντροφος Clooney… (και ο Francis)

Η τραγουδίστρια που κάποτε τραγουδούσε gospel και τώρα διαφημίζει τον κανιβαλισμό, έχει την λύση για τις συνεχιζόμενες σφαγές αθώων ανθρώπων και παιδιών όπως αυτή στο Μάντσεστερ, από ισλαμιστές τρομοκράτες.





Κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης την Τρίτη στο Elvis Duran και το Morning Show, η Perry κάλεσε όλους να "ενωθούν" μετά την επίθεση.

«Νομίζω ότι το μέγιστο που μπορούμε να κάνουμε είναι απλώς να ενωθούμε και να αγαπάμε ο ένας τον άλλον», απεφάνθη η Perry, προσθέτοντας «Ούτε σύνορα, ούτε φραγμοί, πρέπει όλοι να συνυπάρχουμε» (“No barriers, no borders, we all just need to co-exist”)

Ενώ η Perry καλεί τους υπόλοιπους να ζήσουν χωρίς «φραγμούς» και «σύνορα», η ίδια ζει μια άνετη και ασφαλή ζωή στο Χόλιγουντ της Καλιφόρνια.

Τον Απρίλιο, η Variety ανέφερε ότι η Perry αγόρασε ένα "απομονωμένο" σπίτι στο Beverly Hills για περίπου 19.000.000 δολάρια.

Μια φωτογραφία του ακριβού ακινήτου από την μεγάλη εταιρία πώλησης ακινήτων Zillow Porchlight, δείχνει μια τεράστια πύλη που εμποδίζει την είσοδο και ένα μακρύ φράγμα μέσα στους θάμνους...
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΚΚΙΝΟ ΟΥΡΑΝΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.