Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

OIKOΓΕΝΕΙΑΚΟ ΔΡΑΜΑ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ - ΝΕΚΡΗ ΜΙΑ 18ΧΡΟΝΗ ΚΟΠΕΛΙΤΣΑ, ΣΟΒΑΡΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΗ Η 13ΧΡΟΝΗ ΑΔΕΡΦΗ ΤΗΣ

Συναγερμός στη Νέα Υόρκη! Δύο περιστατικά με οχήματα που έπεσαν πάνω σε πεζούς δημιούργησαν πανικό, ωστόσο όπως όλα δείχνουν δεν συνδ...




Συναγερμός στη Νέα Υόρκη! Δύο περιστατικά με οχήματα που έπεσαν πάνω σε πεζούς δημιούργησαν πανικό, ωστόσο όπως όλα δείχνουν δεν συνδέονται μεταξύ τους.
Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες, έχει συλληφθεί ως ύποπτος ένας άνδρας 26 ετών, ο οποίος όπως αναφέρει το WCBS-TV μένει στο Bronx της Νέας Υόρκης και στο παρελθόν έχει συλληφθεί οδηγώντας κάτω από την επήρρεια αλκοόλ.




Το ονοματεπώνυμο του άνδρα είναι Richard Rojas, ενώ το Sky News αναφέρει πως ο συλληφθείς είναι αμερικανός πολίτης και πρώην στρατιωτικός, συγκεκριμένα βετεράνος του πολεμικού ναυτικού.
Οι πληροφορίες για το συμβάν στην Times Square κάνουν λόγο για μία νεκρή γυναίκα 18 ετών, ενώ σοβαρά τραυματισμένη είναι και η αδελφή της, μόλις 13 ετών!

Ο κατάλογος των τραυματιών συνεχώς αυξάνεται και πλέον αναφέρει πως 22 άνθρωποι δέχονται ιατρική φροντίδα.

Όπως είναι λογικό, στο σημείο επικράτησε πανικός και τα πιο εφιαλτικά σενάρια, δηλαδή για πιθανό τρομοκρατικό χτύπημα ήρθαν στο μυαλό όλων.

Η τοπική αστυνομία, ανέφερε πάντως πως το συμβάν δε μοιάζει να είναι τρομοκρατικό χτύπημα, ενώ το Russia Today μεταδίδει πως το αυτοκίνητο κατευθύνθηκε ανάποδα στην 7th Avenue και "καβάλησε" το πεζοδρόμιο πριν τελικά προσκρούσει σε μεταλικά κιγκλιδώματα στη συμβολή της 7th Avenue με την 45th Street.





Oι πληροφορίες ανέφεραν πως ένα δεύτερο όχημα "θέρισε" πεζούς, αφήνοντας πίσω τουλάχιστον έναν νεκρό και πολλούς τραυματίες. Το δεύτερο περιστατικό συνέβη στον δήμο του Staten Island, της Νέας Υόρκης, ωστόσο όπως αποδείχθηκε, το δεύτερο περιστατικό ήταν ένα τροχαίο μεταξύ δύο αυτοκινήτων, από την σύγκρουση των οποίων ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του, ενώ 11 ακόμη τραυματίστηκαν.

Όπως είναι λογικό, πάντως, ένα δεύτερο περιστατικό με αυτοκίνητο, ξανά στη Νέα Υόρκη και με λίγα λεπτά διαφορά, έκανε τις Αρχές να εξετάσουν όλα τα σενάρια.

Πιο συγκεκριμένα, τα δύο οχήματα συγκρούστηκαν και το ένα κατέληξε να σπάει τη τζαμαρία ενός μικρού εστιατορίου, "εισβάλλοντας" στην ουσία μέσα στο κατάστημα!
newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.