Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΙΣ ΗΠΑ KAI ΤΗΝ ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ ΜΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΟΠΛΑ...!!!!

Την Παρασκευή, το υπουργείο Κρατικής Ασφάλειας της Βόρειας Κορέας απειλούσε να επιτεθεί στη Νότια Κορέα και στις ΗΠΑ μετά από αναφ...







Την Παρασκευή, το υπουργείο Κρατικής Ασφάλειας της Βόρειας Κορέας απειλούσε να επιτεθεί στη Νότια Κορέα και στις ΗΠΑ μετά από αναφορές ότι οι μυστικές υπηρεσίες αυτών των χωρών είχαν συνωμοτήσει για να δολοφονήσουν τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας Kim Jong-un με βιοχημικά όπλα.




"Θα ξεριζώσουμε και θα καταστρέψουμε ανελέητα τους τρομοκράτες την αμερικανικής CIA", όπως ανέφερε το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων KCNA του Βορρά.

Κάποιοι από τους αξιωματούχους ασφαλείας του Kim Jong-un πιστεύουν ότι τα τρομοκρατικά κύτταρα που χρηματοδοτούνται από την CIA και την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών της Νότιας Κορέας έχουν περάσει από τα σύνορα της χώρας τους με σχέδιο να σκοτώσουν τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας με βιολογικά όπλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.