Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ «ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΣ GAY» ΛΕΕΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΤΑΣΗ

Με αφορμή τη διατύπωση μετά το επεισόδιο μεταξύ των δύο Βουλευτών της Χρυσής Αυγής και της Νέας Δημοκρατίας, κατά της έξοδο του Βου...







Με αφορμή τη διατύπωση μετά το επεισόδιο μεταξύ των δύο Βουλευτών της Χρυσής Αυγής και της Νέας Δημοκρατίας, κατά της έξοδο του Βουλευτή της Χρυσής Αυγής από την αίθουσα του Κοινοβουλίου, συνδικαλιστής της ΕΛΑΣ σχολιάζει.




Ο Τροχονόμος Φωτεινός Παγιαύλας μέλος της ΕΝ.ΑΣ.Υ.Α. με αφορμη Τη διατύπωση του Βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασσιδιαρη, σχολίασε όπως άλλωστε συνηθίζει στα κοινωνικά δίκτυα

«Σήμερα ο κύριος Ηλίας Κασιδιάρης έγινε ο πρώτος Έλληνας πολιτικός που κάνει coming out, που κάνει δημόσια δήλωση για την διαφορετική σεξουαλική προτίμησή του από την κυρίαρχη. Γιατί ως γνωστό, γκέι δεν είναι μόνο οι παθητικοί, αλλά και οι ενεργητικοί. Το ίδιο ισχύει και για τους αμφιφυλόφιλους. Αρκεί να επιβεβαιώσει αυτά τα λεγόμενα ο κύριος Δένδιας. Αν είναι έτσι, χαιρετίζω αυτή του τη δήλωση και ελπίζω η ΧΑ να τον στηρίξει αμέριστα. Και μέσω αυτού του γεγονότος η ΧΑ να αλλάξει πολιτική απέναντι στους ΛΟΑΔ ανθρώπους. Και γιατί όχι, να αλλάξει πολιτική απέναντι στους ανάπηρους, απέναντι στους πρόσφυγες και μετανάστες, απέναντι και σε μας τους αστυνομικούς που δεν μας θέλει να συνδικαλιζόμαστε.

Προσωπικά το πρώτο coming out Έλληνα πολιτικού θα είναι το μόνο ενθαρρυντικό νέο για τη Δημοκρατία μας μέσα στην αβεβαιότητα των τελευταίων ημερών, μέσα στις μαύρες ειδήσεις ότι με το τέταρτο μνημόνιο για εμάς τους χαμηλόβαθμους αστυνομικούς υπάρχουν ετήσιες περικοπές 200-300 ή χιλίων ευρώ.

Μονόδρομος τα δικαιώματα των αστυνομικών, μονόδρομος η πανελλήνια ένστολη διαμαρτυρία των Σωμάτων Ασφαλείας την Τετάρτη, μονόδρομος η ενδυνάμωση της Δημοκρατίας, μονόδρομος τα Ανθρώπινα Δικαιώματα».



http://www.nantiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.