Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΚΤΑΚΤΟ....!! ΔΙΧΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΑΔΕΡΦΑΤΟ: ΔΥΟ GAY PRIDE ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ!..

Η διαφωνία ορισμένων εκ των ατόμων που συμμετείχαν μέχρι πέρυσι στο Thessaloniki Pride με την ύπαρξη χορηγών στη διοργάνωση, τους έ...

Δύο Gay Pride θα πραγματοποιηθούν φέτος στη Θεσσαλονίκη






Η διαφωνία ορισμένων εκ των ατόμων που συμμετείχαν μέχρι πέρυσι στο Thessaloniki Pride με την ύπαρξη χορηγών στη διοργάνωση, τους έκανε να λάβουν απόφαση να διοργανώσουν ένα ξεχωριστό Thessaloniki Pride, το RADical Pride




Δύο διαφορετικά Φεστιβάλ Υπερηφάνειας θα πραγματοποιηθούν φέτος στη Θεσσαλονίκη για τα δικαιώματα ομοφυλόφιλων, λεσβιών, αμφί, τρανς, κουίρ, ίντερσεξ και ασέξουαλ (ΛΟΑΤΚΙΑ+) ατόμων.

Η διαφωνία ορισμένων εκ των ατόμων που συμμετείχαν μέχρι πέρυσι στο Thessaloniki Pride με την ύπαρξη χορηγών στη διοργάνωση, τους έκανε να λάβουν απόφαση να διοργανώσουν ένα ξεχωριστό Thessaloniki Pride, το RADical Pride.

Το 1ο Αυτο-οργανωμένο Thessaloniki Pride θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 26 και το Σάββατο 27 Μαΐου και αφιερώνεται στη μνήμη της Τουρκάλας τρανς ακτιβίστριας Hande Kader, την οποία βίασαν και έκαψαν ζωντανή τον περσινό Αύγουστο στην Κωνσταντινούπολη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.