Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΠΕΣΑΝ...ΚΟΡΜΙΑ ΣΤΟ «EKALI CLUB»: ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΓΝΩΣΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

Όλα συνέβησαν πολύ γρήγορα. Και ο λόγος που ξεκίνησαν; Μια χειρονομία της αδερφής του επιχειρηματία με την οποία ο ίδιος έχει αντιδι...






Όλα συνέβησαν πολύ γρήγορα. Και ο λόγος που ξεκίνησαν; Μια χειρονομία της αδερφής του επιχειρηματία με την οποία ο ίδιος έχει αντιδικία εδώ και χρόνια στα δικαστήρια. Ο ισχυρός Έλληνας επιχειρηματίας κατάφερε να δημιουργήσει μόνος του μια αυτοκρατορία στον χώρο της αισθητικής και της ομορφιάς αποχωρώντας απο την οικογενειακή επιχείρηση. Για να είμαστε ακριβείς «τον αποχώρησαν» η μητέρα του και η αδερφή του.




Παρ” όλα αυτά ο τύπος δεν μάσησε. Δεν το έβαλε κάτω. Προχώρησε και σήμερα θεωρείται απο ανθρώπους της αγοράς ώς ένας απο τους μεγαλύτερους και πιο δυνατούς παίκτες της αισθητικής με επενδύσεις που ακουμπούν τα 10 εκατομμύρια ευρώ. Και όλα αυτά μέσα στην κρίση και στην Ελλάδα. Η άνοδος αυτή όπως ήταν φυσικό προκάλεσε πολλές αναταράξεις. Τόσο στον οικογενειακό περίγυρό του αλλά και στον κοινωνικό. Και όπως είναι φυσικό και αποδεδειγμένο δυστυχώς ιστορικά, όταν πετυχαίνεις… κάποιοι προσπαθούν να σε υποτιμήσουν. Άλλωστε πρώτα σε αγνοούν, μετά σε υποτιμούν, μετά σε υπολογίζουν… και μετά τους νικάς.

Με αυτό το δόγμα ο επιχειρηματίας προχώρησε αλλά παράλληλα φρόντιζε να αποφεύγει τις δημόσιες συναντήσεις με μέλη της οικογενείας του. Αυτό δεν έγινε πρίν απο μερικές ημέρες στο Εκάλη κλάμπ. Συναντήθηκε-τυχαία;- με την αδερφή του η οποία αφού τον πλησίασε με μια χειρονομία της προκάλεσε την οργή του. Σήκωσε το χέρι της έπιασε το μάγουλο του επιχειρηματία και στο τέλος τον χαστούκισε τάχα μου δήθεν χαριτωμένα. Εκείνος για πρώτη φορά αντέδρασε και της κατέβασε το χέρι με δύναμη κάτω, ζητώντας παράλληλα να αποχωρήσει απο το τραπέζι του.

Το σκηνικό έλαβε χώρα μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα και όσοι το αντιλήφθηκαν πάγωσαν.

http://blogs.gossip-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.