Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΕ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΦΑΓΗ ΤΟΥ ΔΙΣΤΟΜΟΥ ΜΠΗΚΕ Ο ΕΚΡΗΚΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ - ΠΑΡΘΗΚΕ DNA ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΗΜΑ

Σοκαρισμένη η ελληνική κοινωνία παρακολουθεί όσα αφορούν την τρομοκρατική επίθεση στον Λουκά Παπαδήμο. Ο πρώην πρωθυπουργός παραμέν...





Σοκαρισμένη η ελληνική κοινωνία παρακολουθεί όσα αφορούν την τρομοκρατική επίθεση στον Λουκά Παπαδήμο.

Ο πρώην πρωθυπουργός παραμένει νοσηλευόμενος στον «Ευαγγελισμό», με την υγεία του να παρουσιάζει βελτίωση, ενώ οι δύο συνοδοί του που επίσης τραυματίστηκαν από τον φάκελο που εξερράγη στα χέρια του κ.Παπαδήμου το απόγευμα της Πέμπτης, έχουν πάρει εξιτήριο

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha, ο φάκελος που εξερράγη στα χέρια του πρώην πρωθυπουργού περιείχε ένα βιβλίο το οποίο αναφερόταν στη σφαγή του Διστόμου στις 10 Ιουνίου του 1944 από τις γερμανικές κατοχικές δυνάμεις (με άγνωστο συγγραφέα).




Οι τρομοκράτες είχαν «σκάψει» το εσωτερικό του βιβλίου και είχαν τοποθετήσει την συνδεσμολογία του εκρηκτικού μηχανισμού, ο οποίος ενεργοποιήθηκε μόλις ο κ.Παπαδήμος άνοιξε τον φάκελο. Μάλιστα, οι ειδικοί σε θέματα τρομοκρατίας αναφέρουν ότι είναι πολύ πιθανό το βιβλίο να είχε συμβολικό χαρακτήρα αναφερόμενο στην σφαγή του Διστόμου και δεν αποκλείεται να χρησιμοποιηθεί σε επόμενη προκήρυξη.

Παράλληλα, από τα δύο γραμματόσημα του φακέλου οι Αρχές πήραν υλικό και μέσω της έρευνας των εγκληματολογικών εργαστηρίων αναζητούν το DNA των δραστών.

Eικονικός αποστολέας από το Κολωνάκι

Από τις έως τώρα έρευνες προέκυψε ότι ο φάκελος εστάλη από διεύθυνση στο Κολωνάκι, ωστόσο το πρόσωπο που αναγράφεται πάνω στον φάκελο είναι εικονικό.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις της Αστυνομίας πρόκειται για την πρακτική που είχαν χρησιμοποιήσει οι Πυρήνες της Φωτιάς στο πακέτο - βόμβα που είχαν στείλει τον περασμένο Μάρτιο στη Γερμανία, ισχυροποιώντας, έτσι, τις εκτιμήσεις των Αρχών ότι πίσω από την επίθεση στον Λουκά Παπαδήμο στο κέντρο της Αθήνας πολύ πιθανόν να βρίσκεται η συγκεκριμένη τρομοκρατική οργάνωση.

Να θυμίσουμε ότι στο φάκελο - βόμβα προς τον Βόλφγκανκ Σόιμπλε ως αποστολέας εμφανιζόταν ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αδωνις Γεωργιάδης ενώ στον φάκελο που εστάλη στο ΔΝΤ και εξερράγη στα χέρια μιας υπαλλήλου προκαλώντας τον τραυματισμό της το όνομα του αποστολέα ήταν αυτό του Βασίλη Κικίλια. Δύο εικονικά πρόσωπα που χρησιμοποίησε η τρομοκρατική οργάνωση στους δύο φακέλους, κάτι που επαναλαμβάνεται και τώρα στην επίθεση στον κ.Παπαδήμο.

Η διαδρομή του φακέλου... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.