Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΜΕ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΚΟΜΜΑΤΙΑ...» ΑΠΑΡΗΓΟΡΗΤΗ Η ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΤΟΥ BODYBUILDER ΣΩΚΡΑΤΗ ΠΕΤΙΔΗ ΠΟΥ «ΕΦΥΓΕ» ΧΤΕΣ ΑΠΟ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ

ΠΕΘΑΝΕ Ο BODYBUILDER ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΠΕΤΡΙΔΗΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΓΝΩΣΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΩΝ JUMBO ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΙΜΗΤΗ ΑΤΑΚΑ ΤΟΥ... «ΜΕ ΚΡΑΖΕΙΣ ΜΕ ΘΑΥΜΑ...







ΠΕΘΑΝΕ Ο BODYBUILDER ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΠΕΤΡΙΔΗΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΓΝΩΣΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΩΝ JUMBO ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΙΜΗΤΗ ΑΤΑΚΑ ΤΟΥ... «ΜΕ ΚΡΑΖΕΙΣ ΜΕ ΘΑΥΜΑΖΕΙΣ»
O Σωκράτης Πετρίδης bodybuilder, γνωστός από τη διαφήμιση "κράζεις -θαυμάζεις" πέθανε ξαφνικά στα 45 του χρόνια,βυθίζοντας στη θλίψη τους δικούς του ανθρώπους που ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν τον ξαφνικό χαμό του. Απαρηγόρητη και η σύντροφός του τα τελευταία 2 χρόνια Λένα Καλέση.




Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, ο γνωστός bodybuilder υπέστη πριν λίγες ημέρες εγκεφαλικό και νοσηλευόταν στο νοσοκομείο. Όλο αυτό το διάστημα δεν έφυγε από το πλευρό του η αγαπημένη του Λένα Καλέση.


Η Λένα με μια φωτογραφία τους και λόγια που συγκινούν, αποχαιρέτησε για πάντα τον αγαπημένο της: "Αγαπημενε μου εχεις κανει την καρδια μου κομματια.Την εχεις παρει μαζι σου οπου κι αν πηγες.Δεν μπορω να καταλαβω πως εφυγε μεσα απ τα χερια μου το καλυτερο παιδι του κοσμου.Με εχεις κανει κομματια".


.tlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.