Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΦΡΟΥΡΑΑΑΑΑΑ ΝΑ Η ΦΡΟΥΡΑ...!!! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΦΡΟΥΡΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ - ΔΕΝΔΙΑ...!!!

Δύο αστυνομικοί από τη φρουρά της Βουλής ήταν αυτοί που επενέβησαν στο επεισόδιο με τον Ηλία Κασιδιάρη και το Νίκο Δένδια στη Βουλή, ό...

Τι έγραψε ο φρούραρχος της Βουλής για το επεισόδιο με τον Κασιδιάρη και τον Δένδια






Δύο αστυνομικοί από τη φρουρά της Βουλής ήταν αυτοί που επενέβησαν στο επεισόδιο με τον Ηλία Κασιδιάρη και το Νίκο Δένδια στη Βουλή, όπου ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής έσπρωξε τον βουλευτή της ΝΔ.




Όπως γράφει στην αναφορά του ο φρούραρχος της Βουλής: «Ο βουλευτής της ΧΑ Κασιδιάρης Ηλίας ένεκα της παρουσίας του βουλευτή της ΝΔ άρχισε να φωνασκεί, να υβρίζει και προέταξε το δεξί χέρι του στον αριστερό βραχίονα του πρώην υπουργού».

Σε άλλο σημείο αναφέρει σύμφωνα με το «Έθνος»: «Άμεσα αστυνομικοί της ΥΑ-ΒΕ, οι οποίοι ήσαν παρατεταγμένοι με εντολή του υπογράφοντα έξωθεν των θυρών της Ολομέλειας, αντελήφθησαν τις φωνές και εισήλθαν στην Ολομέλεια.

Διαπιστώνοντας το επεισόδιο προσέτρεξαν μαζί με τον βουλευτή της ΝΔ Δήμα Χρίστο, λαμβάνοντας θέση ανάμεσα των δύο βουλευτών σχηματίζοντας τοίχο, προκειμένου να εμποδίσουν τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Κασιδιάρη Ηλία να προβεί σε βιαιοπραγία κατά του βουλευτή της ΝΔ, Νίκου Δένδια».

Όπως σημειώνει ο φρούρρχος ο Μάκης Μπαλαούρας καλούσε παρατεταμένα τη φρουρά χωρίς να έχει αντιληφθεί την παρουσία τους, καθώς ήταν με πολιτική περιβολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.