Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΛΑ ΡΕ ΠΑΤΡΑ! ΞΑΝΑΜΜΕΝΟ ΖΕΥΓΑΡΑΚΙ ΤΑ ΕΔΩΣΕ ΟΛΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΗ... ΚΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΦΑΣΑΡΙΑ!

Ζευγάρι στην Πάτρα τα έδωσε όλα σε παρατηρητήριο ναυαγοσώστη Σεξ στα ψηλά και με... θέα ήθελε ένα ασυγκράτητο ζευγάρι και, για να ικα...




Ζευγάρι στην Πάτρα τα έδωσε όλα σε παρατηρητήριο ναυαγοσώστη
Σεξ στα ψηλά και με... θέα ήθελε ένα ασυγκράτητο ζευγάρι και, για να ικανοποιήσει το πάθος του, μετέτρεψε σε ερωτική φωλιά το... παρατηρητήριο του ναυαγοσώστη σε πολυσύχναστη παραλία της Πάτρας!

Ωστόσο, τα... ηχητικά εφέ της συνεύρεσης έφτασαν στα αυτιά ενός περαστικού, που δεν έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει και να βιντεοσκοπήσει τις ακατάλληλες σκηνές.





Μετά την απρόβλεπτη κατάληξη του καυτού ραντεβού τους, οι δύο νέοι βρέθηκαν άθελά τους στο επίκεντρο των συζητήσεων κατοίκων της πόλης! Σύμφωνα με την εφημερίδα «Κόσμος», το περιστατικό συνέβη γύρω στις 11 τη νύχτα του περασμένου Σαββάτου στη γνωστή παραλία Πλαζ, η οποία μετατρέπεται συχνά σε ερωτική φωλιά για ξαναμμένα αλλά «άστεγα» ζευγαράκια.

Οι πρωταγωνιστές της «ροζ» ιστορίας άρχισαν να ψάχνουν εναγωνίως μέρος για να ερωτοτροπήσουν μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα, αφού πιθανώς δεν υπήρχαν χρήματα για ξενοδοχείο ή αυτοκίνητο, ή απλώς το πάθος τους δεν μπορούσε να περιμένει!

Αφού κοίταξαν παντού, έφτασαν στον ξύλινο πύργο που χρησιμοποιείται από τους ναυαγοσώστες για να επιβλέπουν την ακτή. Ανέβηκαν τη σκάλα και, όταν βρέθηκαν ολομόναχοι στο παρατηρητήριο, άρχισαν να επιδίδονται σε ερωτικές περιπτύξεις, ρίχνοντας πού και πού κλεφτές ματιές για να βεβαιωθούν ότι δεν τους είχε αντιληφθεί κάποιος! Ηταν, μάλιστα, σίγουροι πως δεν θα τους ανακάλυπταν, αφού στο σημείο όπου βρίσκεται ο πύργος ήταν σκοτεινά και ο μοναδικός προβολέας ήταν στραμμένος προς την αντίθετη κατεύθυνση.

Μόλις «χόρτασε», το ζευγαράκι ντύθηκε και κατέβηκε από το παρατηρητήριο, αγνοώντας πως είχε γίνει βούκινο στους περαστικούς και ότι, ακόμη χειρότερα, θα πρωταγωνιστούσε σε... sex tape αλά ελληνικά!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.