Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ «ΣΤΟΧΟΥ»: ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΩΝ, Η ΕΛ.ΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!... ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΜΗ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΚΛΟΠΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΛΕΞΟΥΝ...

Έτσι εξηγείται η «μείωση», ενώ όλοι αισθανόμαστε ότι ζούμε σε καθεστώς τρόμου Εδώ και χρόνια έχει επισημάνει ο «Στόχος» ότι με «...

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ






Έτσι εξηγείται η «μείωση», ενώ όλοι αισθανόμαστε ότι ζούμε σε καθεστώς τρόμου

Εδώ και χρόνια έχει επισημάνει ο «Στόχος» ότι με «άνωθεν εντολή» η Ελληνική Αστυνομία ΔΕΝ καταγράφει όλα τα περιστατικά εγκληματικότητος για… να μην ανησυχήσουν οι πολίτες και «εκκολαφθεί το Αυγό του Φιδιού»!.. Ο πρώτος που έδωσε τέτοια εντολή στην ΕΛ.ΑΣ. ήταν ο Εβραίος Σημίτης από το σωτήριον έτος 2000, σε μια εποχή που είχαμε μέν χιλιάδες παράνομους αλλοδαπούς στην Χώρα, αλλά δεν είχαν «ξεψαρώσει» όσο σήμερα, που αναμειγνύονται στο 80% των εγκληματικών πράξεων του αστυνομικού δελτίου...




Κυριολεκτικά δέος προκαλεί η «κρυφή εγκληματικότητα» και η άγνωστη ζοφερή καθημερινότητα των αποδυναμωμένων αστυνομικών τμημάτων, σε μια εποχή που ο υπουργός Προ-Πό Νίκος Τόσκας βγαίνει και δηλώνει ότι… μειώθηκε η Εγκληματικότητα στην Ελλάδα!... Σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά της ΕΛ.ΑΣ., στην Αττική σημειώθηκαν πέρισυ περίπου 43.300 κλοπές και διαρρήξεις, από τις οποίες περίπου 5.580 αφορούν κλοπές σε δημόσιο χώρο. Ωστόσο αυτά τα στοιχεία εγκληματικότητας φέρεται να μην αποδίδουν την πραγματικότητα…

ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΜΗ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΚΛΟΠΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΛΕΞΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑ!..

Και αυτό γιατί δεκάδες χιλιάδες περιστατικά, προφανώς κλοπών, δηλώνονται ως «απώλειες» αντικειμένων (πορτοφολιών, τσαντών και κινητών). Με τους αστυνομικούς να αποθαρρύνουν τους πολίτες να υποβάλουν μηνύσεις, αφού δεν έχουν εντοπιστεί οι δράστες, και να τους υποδεικνύουν να κάνουν απλές δηλώσεις «απώλειας» για να μην έχουν γραφειοκρατικές επιπλοκές. Είναι χαρακτηριστικό το εξής: Υπάρχουν αστυνομικά τμήματα της Αττικής που, ενώ φέρεται να έχουν περίπου 50 τέτοια περιστατικά σε δημόσιους χώρους, συγκεντρώνουν μέχρι και 3.000-5.000 δηλώσεις «απωλειών» κάθε χρόνο!




Το ακόμα εντυπωσιακότερο είναι ότι υπάρχουν περιοχές της Αττικής όπως τα Πετράλωνα, το Παλαιό Φάληρο (όπου σημειώθηκε προσφάτως η επιδρομή των διαρρηκτών σε διαμέρισμα και ακολούθως η φυγή από την ντουλάπα του ενός εξ αυτών), οι Αμπελόκηποι, το Παγκράτι και άλλες, όπου το ποσοστό εξιχνιάσεων των χιλιάδων κλοπών και διαρρήξεων είναι της τάξης από 0% ως... 4%!

Υπάρχουν αποψιλωμένα αστυνομικά τμήματα στην Αθήνα στα οποία έχουν σημειωθεί εντός του 2016 περίπου 1.000 κλοπές και άλλες εγκληματικές ενέργειες και δεν έχει διαλευκανθεί ούτε μία. Με αυτά τα δεδομένα, αναλογικά, το ποσοστό 8% εξιχνιάσεων της ΕΛ.ΑΣ. σε έρευνες τέτοιου είδους αδικημάτων στην περιοχή των Εξαρχείων θεωρείται «άθλος» για τις διωκτικές αρχές που έχουν «προβληματική» πρόσβασης στην περιοχή.

Η ΕΛ.ΑΣ. ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ!..

Δραματική θεωρείται η κατάσταση σε πολλές άλλες περιοχές της Αττικής, όπως η Γλυφάδα, το Κορωπί, ο Αλιμος, σε περιοχές της λεωφόρου Κηφισιάς, στις Αχαρνές και αλλού. Περιοχές όπως το Παλαιό Φάληρο και ο Αλιμος θεωρείται ότι «υποφέρουν» από σπείρες κακοποιών που προέρχονται από τα δυτικά προάστια, καταφθάνουν μέσω του Κηφισού και χάνονται πάλι προς την ίδια κατεύθυνση.

Η περιοχή με την κορυφαία εγκληματικότητα στην Αθήνα θεωρείται η περιοχή της Ακρόπολης, όπου σημειώνονται κάθε χρόνο 1.800 κλοπές και διαρρήξεις, από τις οποίες οι περισσότερες από κύκλωμα 200-300 Βουλγάρων και Ρουμάνων που κατακλέβουν τουρίστες σε τουριστικά σημεία της Αθήνας. Σύμφωνα με αναφορές στελεχών της ΕΛ.ΑΣ. το ποσοστό εξιχνιάσεων είναι της τάξης του 15%, όμως τις συλλήψεις κακοποιών ακολουθεί η άμεση απελευθέρωσή τους λόγω των νέων ευνοϊκών νόμων.

Επιπλέον οι αστυνομικοί προβληματίζονται από την αύξηση κατά 25% έως 40% των σχετικών κρουσμάτων τα τελευταία χρόνια σε Νέο Κόσμο, Καλλιθέα, Κολωνό και άλλες περιοχές. Στα πέριξ της Ακρόπολης αύξηση περίπου 60% υπήρξε το 2016 στις επονομαζόμενες ληστείες του δρόμου και όχι μόνο, όπου τα σχετικά κρούσματα ξεπέρασαν τα 240. Οι περισσότερες ληστείες σημειώνονται ακόμη, εκτός από τα Εξάρχεια, σε Πατήσια και Αγιο Παντελεήμονα.

Εφημερίδα "Στόχος"

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.