Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΕΚΡΗΞΗΣ ΣΤΟ ΠΑΓΩΤΑΤΖΙΔΙΚΟ ΣΤΗ ΒΑΓΔΑΤΗ

Σοκαριστικό είναι το βίντεο από τη στιγμή της έκρηξης σε παγωτατζίδικο στη Βαγδάτη τη Δευτέρα από την οποία έχασαν τη ζωή τους 17 άτ...





Σοκαριστικό είναι το βίντεο από τη στιγμή της έκρηξης σε παγωτατζίδικο στη Βαγδάτη τη Δευτέρα από την οποία έχασαν τη ζωή τους 17 άτομα ενώ άλλα 32 τραυματίστηκαν.





Όπως φαίνεται στο βίντεο από την επίθεση του Ισλαμικού κράτους στην πρωτεύουσα του Ιράκ, ο δρόμος μπροστά από το κατάστημα είναι γεμάτος αυτοκίνητα καθώς οι περιοχές με εστιατόρια, καφετέρια και ζαχαροπλαστεία γεμίζουν από κόσμο μετά τη δύση του ηλίου όταν και τελειώνει η νηστία του Ραμαζανιού.

Ξαφνικά η νύχτα γίνεται μέρα με μια μεγάλη έκρηξη να συγκλονίζει την περιοχή. Στα δευτερόλεπτα που ακολουθούν, όπως φαίνεται σε γρήγορη ταχύτητα στο βίντεο που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας, οι περαστικοί τρέχουν να σωθούν με τα αυτοκίνητα να επιχειρούν να απομακρυνθούν.


Ανάμεσα στα θύματα ένα 12χρονο κορίτσι από την Αυστραλία που περίμενε στην ουρά για παγωτό. Η Ζινάμπ Αλ Χαρμπίγια βρισκόταν στη Βαγδάτη για να επισκεφτεί τον άρρωστο παππού της.

Η άτυχη Ζινάμπ ήταν στο ταμείο όταν ο βομβιστής αυτοκτονίας πυροδότησε τα εκρηκτικά που είχε τοποθετήσει στο όχημά του με το οποίο σκόρπισε το θάνατο λίγο πριν τα μεσάνυχτα (τοπική ώρα) της Δευτέρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.