Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΔΕΚΑΤΕΣΣΕΡΑ... ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΜΑΧΗ ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ» ΕΙΠΕ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ ΜΑΣ...!!

Χρόνια στη Μάχιμη Αεροπορία ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Χρήστος Χριστοδούλου δείχνει να ανησυχεί περισσότερο από όλους και δεν ...







Χρόνια στη Μάχιμη Αεροπορία ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Χρήστος Χριστοδούλου δείχνει να ανησυχεί περισσότερο από όλους και δεν εφησυχάζει από την Κατάσταση που επικρατεί στην Πολεμική Αεροπορία της Τουρκίας !




Αποφεύγοντας τα πολλά -πολλά και τις δηλώσεις που συνήθως δεν κάνει ποτέ ,ο Αρχηγός αυτήν την εποχή δείχνει να ανησυχεί περισσότερο από ποτέ …Φροντίζοντας να μην πάρουν αέρα τα «μυαλά των Χειριστών των Πολεμικών μας!»

Κρατάτε τα μπόσικα και να είστε πάντα έτοιμοι για Μάχη ακόμη και όταν βλέπετε τους Τούρκους να την κοπανάνε σε μια εμπλοκή …Φέρεται να είπε σε Χειριστές Πολεμικής Μοίρας που καθημερινά σπάνε τον τσαμπουκά των Τούρκων !

Ο Αρχηγός φαίνεται οτι ξέρει κάτι παραπάνω από όταν Αρχηγός της Τακτικής Αεροπορίας και όταν οι Τούρκοι έβγαζαν σωρηδόν τα Πολεμικά τους στο Αιγαίο…Πέταγε μέχρι τη νήσο Λήμνο και συνιστούσε τότε αυτοσυγκράτηση και ψυχραιμία !

Ήταν η μια εποχή που Χειριστές μας έψαχναν αφορμή για Τσαμπουκά αφού έιχαν απηυδήσει με τα κόλπα των Τούρκων ...Τώρα παραδόξως συνιστά να είναι έτοιμοι για Μάχη και να μην είναι ποτέ υποτονικοί !!!

Κάτι παραπάνω θα ξέρει ο Παλιός αφού χρόνια τώρα κυνηγάει Τούρκους στο Αιγαίο ….Εξάλλου το έχει πει και θέλει να το κτήμα του ο Καθένας απο τους Αεροπόρους μας !

Η Τελευταία Προσγείωση θα πρέπει να είναι η δική μας !

Βετεράνος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.