Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ...!!!! ΥΠΑΡΧΕΙ...!!! «ΑΝ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΟΙ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΟΜΜΑ»... ΛΕΕΙ Η ΕΦΗ ΘΩΦΗ...!!!

Μεαταφέρουμνε τμήμα από τηνβ συνέντευξη της Έφη Θώδη στην Espresso: Ισχύει ότι ο πλανητάρχης ακούει το σουξέ σας «Μπήκαν τα γίδι...







Μεαταφέρουμνε τμήμα από τηνβ συνέντευξη της Έφη Θώδη στην Espresso:

Ισχύει ότι ο πλανητάρχης ακούει το σουξέ σας «Μπήκαν τα γίδια στο μαντρί»;
Ναι, του αρέσει αυτό το τραγούδι και στο επόμενο ελληνικό γλέντι που θα κάνει στον Λευκό Οίκο θα πάω να τραγουδήσω. Δεν μπορώ να αποκαλύψω περισσότερα ακόμη. Μάλιστα, στην Αμερική όπου βρίσκομαι τώρα έμαθα ότι ο οδηγός του, ο οποίος είναι Ελληνας, του βάζει και ακούει στο αυτοκίνητο το συγκεκριμένο τραγούδι, το οποίο μάλιστα είχε ζητήσει να του το μεταφράσουν στα αγγλικά για να καταλάβει τι λέει.




Το ότι τραγουδήσατε με αγγλικό στίχο πιστεύετε ότι ήταν λανθασμένη κίνηση;
Για τα τραγούδια που έχω ερμηνεύσει δεν έχω μετανιώσει. Ούτε για τα ξένα μετάνιωσα, γιατί τα ακούν οι νέοι και ήθελα να αποδείξω στον κόσμο ότι όποιος έχει φωνή μπορεί να πει τα πάντα. Ηθελα να δείξω σε όλους πως ένας άνθρωπος που δεν έχει μάθει την αγγλική γλώσσα μπορεί να επικοινωνήσει με τη μουσική. Γι’ αυτό το έκανα. Ωστόσο, παραδέχομαι ότι ήμουν ένα κοριτσάκι που έκανα το χατίρι του ενός και του άλλου. Είχα τόσο καλή καρδιά, που δεν ήθελα να στενοχωρήσω κανέναν, ούτε φίλους ούτε συνεργάτες ούτε δημοσιογράφους... Εκείνοι όμως δούλευαν για πάρτη τους κάνοντας πολλά εις βάρος μου κι εγώ, που δεν ήθελα να τους στενοχωρήσω, τους έλεγα «ναι». Δεν έπρεπε να έχω πει τόσα «ναι».

Το 2009 νοσηλευτήκατε στην Ψυχιατρική Κλινική του Σισμανόγλειου και τότε λέγονταν διάφορα...
Το Σισμανόγλειο είναι νοσοκομείο. Δεν μ’ ενδιαφέρει τίποτα απ’ όσα λέγανε ή λένε ακόμη. Είμαι γερή και είμαι εδώ. Δεν μου αρέσει να ταξιδεύω σε εποχές που με πίκραναν και με ταλαιπώρησαν. Η Εφη είναι γερή και δυνατή στα δύσκολα και στα εύκολα της ζωής.

Μιλούσαν για οράματα που βλέπατε με την Παναγία...
Αυτά τα κρατάω για μένα...

Πιστεύετε ότι ο Θεός σάς βοήθησε;
Πιστεύω στον Θεό και η ψυχή μου είναι αφιερωμένη σ’ Αυτόν. Αγαπάω τους ανθρώπους, θέλω να προσφέρω στους ανθρώπους, αλλά ανήκω στον Θεό.

Θα γινόσασταν μέλος σε κριτική επιτροπή talent show;
Οχι. Αλλωστε, δεν τα βλέπω, γιατί εκμεταλλεύονται τα παιδιά τα οποία δεν έχουν μέλλον. Αν υπήρχαν μαγαζιά και ο κόσμος είχε λεφτά, θα πήγαινα να τους πω «ναι, είσαι καλός/η». Τώρα πού να πάνε τα παιδιά; Σε ποιο μαγαζί να βρουν δουλειά; Αυτά γίνονται όλα για τις διαφημίσεις και την προβολή των εκάστοτε κριτών.




Σας έχει αγγίξει η κρίση;
Οπως όλους. Δεν παίρνω τα λεφτά που έπαιρνα, αλλά έχω λιγοστέψει τα έξοδά μου. Δεν μου λείπει τίποτα, όμως δεν ζω τη ζωή που ζούσα. Ολοι έχουμε αλλάξει τρόπο ζωής. Δεν χαλάμε τόσα λεφτά όσα χαλούσαμε παλιά. Και παρότι ο τρόπος διασκέδασης έχει αλλάξει, ο κόσμος πάλι δεν έχει λεφτά. Και δεν είναι μόνο ότι δεν έχει λεφτά, δεν έχει και διάθεση. Με τόσα προβλήματα και τόσα χρέη, πώς να έχει διάθεση; Ακόμη και στην Ανάσταση φέτος το κλίμα ήταν βαρύ. Αυτό πρέπει να αλλάξει. Αυτοί που κυβερνούν πρέπει να σκύψουν στον λαό και να πάρουν τα χρέη από τον κόσμο.

Τι θα λέγατε στον Αλέξη Τσίπρα;
Ούτε που θα γύριζα να τον κοιτάξω, γιατί δεν έχει κάνει τίποτα για τους ανθρώπους. Μπορούσε να κάνει πολλά, αλλά έβαλε το μαχαίρι πιο βαθιά στο κόκαλο του Ελληνα.

Θα κατεβαίνατε στην πολιτική;
Μου έχουν κάνει πρόταση πολλές φορές αλλά δεν το αποφάσιζα. Τώρα ίσως είναι η σωστή ώρα. Αν μου επιτρεπόταν να κάνω αυτά που πρέπει για τον κόσμο, θα κατέβαινα ευχαρίστως. Απ’ ό,τι έχεις καταλάβει, η Ελλάδα θέλει ένα νέο ξεκίνημα. Βεβαίως, τώρα που βρίσκομαι στην Αμερική και μιλάω με τους ομογενείς, σκέφτομαι πως, εάν οι Ελληνες του εξωτερικού με στηρίξουν, μπορώ να πάρω την Ελλάδα στα χέρια μου και να βοηθήσω. Φυσικά θέλω δίπλα μου όλους τους Ελληνες για να πετύχει αυτό. Θα κάνω δικό μου κόμμα. Τι περισσότερο έχει ο Τσίπρας από μένα;

Εχετε, δηλαδή, κάποιο πρόγραμμα στο μυαλό σας για να βγει η χώρα από την κρίση;
Βεβαίως! Πρέπει να χαριστούν τα πάντα στους Ελληνες και να ξεκινήσουμε από την αρχή, στηριζόμενοι σ’ αυτά που παράγει η Ελλάδα, τα οποία είναι μοναδικά, και όχι να ζούμε με δανεικά. Θα το ανακοινώσω στο Ελλάς TV, στη συνέντευξη που θα δώσω εδώ, στην Αμερική. Θα έρχονται όλοι στη χώρα μας και θα προσκυνούν! Το κυριότερο, όμως, είναι ότι όλοι οι Ελληνες θα είναι ευτυχισμένοι. Αν με στηρίξουν, μπαίνω μπροστά. Δεν υπάρχει ένας αρχηγός τον οποίο να πιστέψει ο κόσμος, να λέει αλήθειες και να μη θέλει τα λεφτά για πάρτη του. Εχω γνωρίσει τη δόξα κι έχω βγάλει λεφτά. Δεν χρειάζομαι άλλα. Εξάλλου, εγώ μόνο φασόλια τρώω!

ΕΔΩ ολόκληρη η συνένετυξη της Έφη Θώδη

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.