Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΕΚΛΟΓΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ «ΣΚΑΪ», ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΑΝΤΖΙΔΗΣ, ΖΗΤΕΙ ΝΑ ΤΕΘΕΙ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!..

Υπάρχουν στιγμές όπου και οι φιλελεύθεροι, οι οποίοι παρουσιάζονται δήθεν ως υπερασπιστές της ελεύθερης εκφοράς λόγου όσο «ακραίος» ...






Υπάρχουν στιγμές όπου και οι φιλελεύθεροι, οι οποίοι παρουσιάζονται δήθεν ως υπερασπιστές της ελεύθερης εκφοράς λόγου όσο «ακραίος» κι αν ακούγεται αυτός, δείχνουν τα πραγματικό τους πρόσωπο, της ανελευθερίας και της επιλεκτικής ευαισθησίας απέναντι στο δικαίωμα ανεμπόδιστης έκφρασης.
Ένας απ΄αυτούς είναι και ο γνωστός δημοσκόπος Νίκος Μαραντζίδης, ο οποίος με άρθρο του στην «Καθημερινή» υπό τον τίτλο «Χρυσή Αυγή: ώρα να περάσει η Δημοκρατία στην αντεπίθεση» δείχνει ξεκάθαρα τις προθέσεις του. Μάλιστα, «μπαίνει» πολύ… φουριόζος, καθώς τα πρώτα λόγια στο κείμενό του είναι τα εξής: «Πριν από τέσσερα χρόνια (20-8-2013), είχα γράψει ένα άρθρο στο Protagon με τίτλο “Διαλύστε τη Χρυσή Αυγή”. Ουσιαστικά έκτοτε δεν άλλαξε τίποτε που να διαφοροποιεί τη θέση μου».




Και αφού στην συνέχεια επιχειρεί μια πλήρως αποτυχημένη ανάλυση για τους λόγους για τους οποίους αναδείχθηκε η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, έρχεται η ώρα του πιο ανατριχιαστικού σημείου του κειμένου του.

«Ήρθε η ώρα η Δημοκρατία να περάσει από την άμυνα στην επίθεση. Η πρόταση είναι απλή: αν η Χ.Α. δεν συμμορφωθεί άμεσα με τους κανόνες δημόσιας συμπεριφοράς της φιλελεύθερης Δημοκρατίας, πρέπει να αντιμετωπίσει την απειλή να τεθεί εκτός νόμου. Η απαγόρευση λειτουργίας ενός κόμματος στη χώρα μας παραπέμπει σε τραυματικές και αυταρχικές περιόδους της πρόσφατης ιστορίας μας. Μια τέτοια λύση υποδεικνύει αλλαγές στο Σύνταγμα και στη νομοθεσία. Υπάρχουν όμως οι δυνατότητες και με το υπάρχον πλαίσιο να γίνουν βήματα, αρκεί να υπάρχει η βούληση. Η συστηματική υπονόμευση των θεσμών δεν μπορεί να είναι δίχως κόστος. Η Δημοκρατία δεν εκδικείται αλλά δεν μπορεί να καταντήσει ο χρήσιμος ηλίθιος της κάθε αυταρχικής μειοψηφίας.
Ας μπει λοιπόν η διάλυση της Χ.Α. στην ημερήσια διάταξη. Θα ενισχύσει την αυτοπεποίθηση της Δημοκρατίας και θα αποτελέσει ένα μάθημα για το μέλλον, που θα το λάβουν όλοι. Η απαγόρευση της λειτουργίας της Χ.Α. αποτελεί ένα βήμα-τομή προς μια νέα μεταπολίτευση, όπου η εφαρμογή του νόμου δεν θα εναπόκειται στη διακριτική ευχέρεια της κάθε οργανωμένης ομάδας».




Ούτε τα προσχήματα δεν κρατάει ο φιλελεύθερος Μαραντζίδης ως προς τις προθέσεις του. «Εκτός νόμου» η Τρίτη εκλογικά Πολιτική Δύναμη της Χώρας για λόγους… «δημόσιας συμπεριφοράς»! Προφανώς, αυτή η «δημόσια συμπεριφορά» δεν συμπεριλαμβάνει τα «γαλλικά» του Καμμένου, του Γεωργιάδη, του Πολάκη, του Ψαριανού και άλλων… ευηπόληπτων βο(υ)λευτών του «συνταγματικού τόξου».

Όπως, βεβαίως, αυτή η «δημόσια συμπεριφορά» δεν συμπεριλαμβάνει τα εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ που χρωστάνε τα κόμματα που κυβέρνησαν μέχρι και σήμερα την Χώρα, τα χυδαία προεκλογικά ψεύδη προκειμένου να ανέλθουν στην εξουσία, τα σκάνδαλα του Χρηματιστηρίου, της Siemens, της λίστας Λαγκάρντ, του Novartis και τόσα άλλα.

Το (μοναδικό) πρόβλημα του Μαραντζίδη είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, επιβεβαιώνοντας με την κατάπτυστη, ηθικά και πολιτικά, πρόταση του ότι το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα είναι ο συνδετικός κρίκος που ενώνει όλους τους εκφραστές του «συνταγματικού τόξου» που κατέστρεψαν την Χώρα μας, φιλελεύθερης και μαρξιστικής χροιάς. Αυτό που εννοεί ως «δημοκρατία» ο Μαραντζίδης και οι όμοιοί του, στην πραγματικότητα σημαίνει τον θάνατο της αληθινής Δημοκρατίας και την επιβολή ενός αυταρχικού καθεστώτος όχι απλώς περιορισμού, αλλά ολοκληρωτικής φίμωσης κάθε γνήσια Ελληνικής φωνής.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.