Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΕ ΚΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ» ΠΑΝΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟ ΤΕΞΑΣ - ΒΙΝΤΕΟ -

Περιστατικό πυροβολισμών έχει σημάνει συναγερμό στην αστυνομία του Τέξας. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχουν δύο νεκροί, εκ ...




Περιστατικό πυροβολισμών έχει σημάνει συναγερμό στην αστυνομία του Τέξας. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχουν δύο νεκροί, εκ των οποίων ο ένας ήταν ο δράστης που σκότωσε έναν άνθρωπο και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.
Δύο άνθρωποι είναι νεκροί σε ένα αιματηρό περιστατικό που σήμανε συναγερμό στο Ντάλας, του Τέξας. Όπως επιβεβαίωσε η αστυνομία, ο δράστης είναι ο ένας από τα θύματα.




"Φαίνεται πως ένας άνθρωπος πέθανε και ο δράστης αυτοκτόνησε", ανέφερε σε μήνυμά της στο Twitter η τοπική αστυνομία.

"Δε φαίνεται να υπάρχει άλλη απειλή, όμως η αστυνομίας θα συνεχίσει τις έρευνες για να διασφαλίσει πως το σημείο είναι ασφαλές", ανέφερε ακόμη η ενημέρωση.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει περισσότερες πληροφορίες γνωστές, πέρα από το ότι αστυνομικές δυνάμεις της αστυνομίας του Ντάλας, κλήθηκαν άμεσα κοντά στο πανεπιστήμιο "North Lake", εξαιτίας πυροβολισμών.
Βίντεο που έχουν αναρτηθεί στο Facebook δείχνουν τόσο οπλισμένους αστυνομικούς να ψάχνουν την περιοχή, όσο και φοιτητές που είναι ξαπλωμένοι στο πάτωμα, προσπαθώντας να προφυλαχθούν. Σκηνές πανικού...



Το πανεπιστήμιο, μάλιστα, με ανάρτησή του στο Facebook αναφέρει πως έχει γίνει εκκένωση όλων των χώρων του, καλώντας τους πάντες να μείνουν μακριά για την ασφάλειά τους.

newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.