Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ... ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ...!!! ΑΛΒΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΕΙ ΓΙΑ ΛΗΣΤΕΙΑ ΗΤΑΝ Ο ΜΑΧΑΙΡΟΒΓΑΛΤΗΣ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ!..

Απίστευτα πράγματα για όσα έγιναν στον τελικό του Κυπέλλου στο Βόλο φέρνει στο φως η έρευνα της αστυνομίας. Αναγνωρίστηκε ...





Απίστευτα πράγματα για όσα έγιναν στον τελικό του Κυπέλλου στο Βόλο φέρνει στο φως η έρευνα της αστυνομίας.




Αναγνωρίστηκε ο «χούλιγκαν» του ΠΑΟΚ με το μαχαίρι, ο οποίος είναι 20χρονος Αλβανός που μένει στη Θεσσαλονίκη και είχε κατηγορηθεί το 2012 για ληστεία σε πεζό, ενώ έχει συλληφθεί και πάλι για τα επεισόδια σε γήπεδα.

Επίσης, ο άλλος ταυτοποιημένος οπαδός με το μαχαίρι που φέρεται να είναι χούλιγκαν της ΑΕΚ, ο οποίος νοσηλεύεται φρουρούμενος σε νοσοκομείου του Βόλου, υποστηρίζει ότι δεν κρατούσε μαχαίρι, αλλά ένα αιχμηρό αντικείμενο που προέκυψε από τα σπασίματα και τα επεισόδια.

Παράλληλα, έχουν ταυτοποιηθεί ακόμα δύο άτομα, οπαδοί του ΠΑΟΚ από την Κατερίνη και το Βόλο, ενώ αναγνωρίστηκε και ένας οπαδός της ΑΕΚ που είχε ενεργό ρόλο στα επεισόδια, ενώ από το τμήμα της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης της Αθλητικής Βίας (ΥΑΑΒ) στην Θεσσαλονίκη, αναγνωρίσθηκαν άλλα επτα άτομα για συμμετοχή στα επεισόδια του Βόλου. Επίσης, εκτιμάται ότι αυτός ο αριθμός ίσως θα είναι ακόμη μεγαλύτερος μόλις ελεγχθεί όλο το υλικό από τις κάμερες του γηπέδου.

Ακόμα από την ΥΑΑΒ, αναγνωρίστηκαν 12 άτομα, τα οποία είχαν συλληφθεί ξανά για συμμετοχή σε επεισόδια της ΑΕΚ, με 4 να είναι αλβανικής καταγωγής, και άλλα 4-5 να έχουν συλληφθεί στο παρελθόν.

Σε πιο δύσκολη θέση βρίσκονται εκείνοι που συνελήφθησαν με μαχαίρι, καθώς κινδυνεύουν με δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.