Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΓΡΙΑ ΦΑΠΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ...!! ΦΕΥΓΕΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΣΙΡΛΙΚ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΡΙ ΓΙΑ ΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΙΟΡΔΑΝΙΑ...!!!

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΡΟΜΟΛΟΓΕΙ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ... Η ...








Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΡΟΜΟΛΟΓΕΙ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ...

Η Γερμανίδα πρωθυπουργός Άγγελα Μέρκελ μιλώντας σχετικά με το Ιντζιρλίκ επιβεβαίωσε τις ειδήσεις πως ανέφεραν πως αναζητούνται εναλλακτικές. Η Μέρκελ είπε πως μια από τις εναλλακτικές είναι η Ιορδανία.




Το γερμανικό υπουργείο εξωτερικών χαρακτήρισε ως ¨απόλυτα απαράδεκτο¨ το ότι η Τουρκία δεν επέτρεψε σε Γερμανούς βουλευτές να επισκεφτούν τους Γερμανούς στρατιώτες που υπηρετούν στην βάση του Ιντζιρλίκ. Μιλώντας σχετικά με το θέμα η Μέρκελ, είπε ότι υποστηρίζει την συνέχεια στις συνομιλίες της Γερμανίας με τους Τούρκους. Η Μέρκελ είπε πως παράλληλα με τις συνομιλίες με την Τουρκία, θα αναζητηθούν και εναλλακτικές και είπε πως ¨Μια από αυτές είναι η Ιορδανία¨.

Η Μέρκελ χαρακτήρισε ως ¨απαράδεκτο¨ το ότι δεν δόθηκε άδεια στους βουλευτές του ομοσπονδιακού κοινοβουλίου να επισκεφτούν τους Γερμανούς στρατιώτες και είπε πως ¨Ο γερμανικός στρατός είναι στρατός του κοινοβουλίου, για αυτό είναι απόλυτη ανάγκη να μπορούν οι βουλευτές μας να επισκέπτονται τους στρατιώτες μας¨.

Diken 15/5/2017 - http://tourkikanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.