Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ...!!! ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΕΞΑΠΛΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...!!! ΤΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΕΧΘΗΚΕ ΚΥΒΕΡΝΟΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ...!!!

Το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης είναι ένα από τα ιδρύματα και φορείς σε όλο τον κόσμο που δέχονται από την Παρασκευή κύματα κυ...





Το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης είναι ένα από τα ιδρύματα και φορείς σε όλο τον κόσμο που δέχονται από την Παρασκευή κύματα κυβερνοεπιθέσεων. Την επιστολή επιβεβαίωσε το Κέντρο Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του Πανεπιστημίου στο διδακτικό προσωπικό.



Η ανακοίνωση του Κέντρου Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του ΑΠΘ

«Αγαπητά μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας

»Σας ενημερώνουμε ότι τις τελευταίες ώρες είναι σε εξέλιξη κρούσματα επίθεσης ιού σε υπολογιστές του ΑΠΘ. Επειδή σε ορισμένες περιπτώσεις η συμπεριφορά του ιού είναι κρυπτογράφηση αρχείων του υπολογιστή (ιός ransomware) που έχει μολυνθεί επισημαίνουμε άμεσα την αναγκαιότητα λήψης των αντιγράφων ασφαλείας των αρχείων του υπολογιστή σας.

»Για την προστασία του υπολογιστή σας βεβαιωθείτε ότι έχετε ενημερώσει σήμερα το πρόγραμμα προστασίας από ιούς που χρησιμοποιείτε καθώς και το λειτουργικό του υπολογιστή σας. Αποσυνδέστε τις συσκευές λήψης αντιγράφων από τον υπολογιστή σας (usb stick, φορητούς δίσκους κλ) και μην ανοίγετε συνημμένα αρχεία μηνυμάτων που λάβατε από άγνωστους αποστολείς καθώς αυτά μπορεί να περιέχουν τον ιό.

»Οι τεχνικοί μας διερευνούν το περιστατικό ασφαλείας»

zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.