Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΡΧΙΦΥΛΑΚΕΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΕΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ... ΕΥΓΕ! ΟΙ ΔΥΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΗΣ ΔΙΑΣ ΠΟΥ ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟ ΤΡΙΓΩΝΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΞΕΙΣ, ΟΤΑΝ Η ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΕΠΛΗΤΤΕ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε σήμερα (9.5.2017) το πρωί, στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μεσσηνίας, βραβεύτηκαν από τον Διευθυντή ...







Σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε σήμερα (9.5.2017) το πρωί, στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μεσσηνίας, βραβεύτηκαν από τον Διευθυντή Αστυνομίας Μεσσηνίας Αστυνομικό Διευθυντή Παναγιώτη Πούπουζα και τον Αστυνομικό Διευθυντή Ηλία Αξιοτόπουλο, δύο (2) αστυνομικοί, που υπηρετούν στην Ομάδα Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μεσσηνίας, για εξαιρετικές πράξεις.




Πρόκειται για τους Αρχιφύλακες Παναγιώτη Γιανουλέα και Σωτήριο Μαρκόπουλο, οι οποίοι την 7.9.2016, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, ευρισκόμενοι σε διατεταγμένη υπηρεσία δίκυκλης αστυνόμευσης και ενώ επικρατούσαν στην περιοχή έντονα καιρικά φαινόμενα, απεγκλώβισαν πέντε (5) πολίτες από τις πλημμυρισμένες οικίες τους.

Στους παραπάνω Αρχιφύλακες απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες, ενώ ο Διευθυντής Αστυνομίας Μεσσηνίας Αστυνομικός Διευθυντής Παναγιώτης Πούπουζας, τους μετέφερε και τα θερμά συγχαρητήρια του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Πελοποννήσου Υποστράτηγου Δημήτριου Τριγώνη, για τις εξαιρετικές τους πράξεις.

policenet



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.