Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ: ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΤΗΣ ΕΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΗΡΩΙΔΑ... ΒΟΗΘΗΣΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΣ ΕΟΝΙΤΕΣ ΓΛΕΖΟ ΚΑΙ ΣΙΑΝΤΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΙΤΛΕΡΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ!!!

ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΟ 1958 Ο Κ. ΜΑΝΙΑΔΑΚΗΣ… Σήμερα Τρίτη 30 Μαΐου 2017 συμπληρώνονται 77 ακριβώς χρόνια από την ημέρα που οι Νεολαίοι...






ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΟ 1958 Ο Κ. ΜΑΝΙΑΔΑΚΗΣ…

Σήμερα Τρίτη 30 Μαΐου 2017 συμπληρώνονται 77 ακριβώς χρόνια από την ημέρα που οι Νεολαίοι της Μεταξικής ΕΟΝ, Μανώλης Γλέζος και Λάκης Σιάντας κατέβασαν την Ναζιστική Σημαία από την Ακρόπολι. Η ενέργεια αυτή θεωρείται από όλους τους ιστορικούς του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου ως η πρώτη αντιστασιακή πράξη σε όλη την Κατεχόμενη Ευρώπη, χαιρετίστηκε ενθουσιωδώς από τον Παγκόσμιο Τύπο και… επί επτά δεκαετίες γίνεται αντικείμενο καπηλείας από τους κομμουνιστές:




Ενώ πρόκειται για μία πράξη που ο Γλέζος και ο Σιάντας έκαναν ως Μεταξικοί Νεολαίοι (μετά από δύο ολόκληρα χρόνια εντάχθηκε ο Γλέζος στην κομμουνιστική ΕΠΟΝ), η κομμουνιστική προπαγάνδα έχει πείσει το 99,99% των Ελλήνων ότι την Ναζιστική Σημαία από την Ακρόπολι την κατέβασε το… ηρωϊκό ΚΚΕ!.. Αλλά είναι ηλίου φαεινότερο ότι μια τέτοια πράξη ΔΕΝ μπορούσαν να κάνουν ΠΟΤΕ οι κομμουνιστές τον Μάϊο του 1941 γιατί ήσαν ακόμη σύμμαχοι με τον Χίτλερ (Σύμφωνο Ρίμπεντροπ – Μολότωφ)!..

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΒΟΥΛΗΣ (1958): Ο Κ. ΜΑΝΙΑΔΑΚΗΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΠΩΣ ΜΙΑ ΗΡΩΪΔΑ ΒΟΗΘΗΣΕ ΤΟΝ ΓΛΕΖΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΑΝΤΑ!..

Η προδοτική και δειλή (κατά τον Στυλιανό Παττακό) Ελληνική Δεξιά έχει αποσιωπήσει όλα αυτά τα χρόνια πώς έχουν τα πράγματα και τι είχε δηλώσει για το θέμα ο υπουργός Ασφαλείας του Μεταξά, Κωνσταντίνος Μανιαδάκης, από το βήμα της Βουλής, στις 23 Δεκεμβρίου 1958, κατά την διάρκεια μιάς επερωτήσεως της τότε ΕΔΑ, που ήταν ο «φερετζές» του εκτός νόμου ΚΚΕ. Η στιχομυθία που θα διαβάσετε, βρίσκεται στα Πρακτικά της Βουλής (το έχουμε καρατσεκάρει), αλλά εμείς την πήραμε από το αποκαλυπτικό νέο βιβλίο του Κώστα Πλεύρη «Κ. Μανιαδάκης και Ι. Λαδάς» (σελίδες 385 έως 387)




Κ. Μανιαδάκης (ΕΡΕ): «Επειδή όλοι σας αναφέρεστε συνεχώς μόνον στον Γλέζον, επιθυμώ να σας ερωτήσω: το Κ.Κ., το οποίον γνωρίζει να κάμνει ανακρίσεις και έρευνες και να ολοκληρώνει υποθέσεις σαν της Ακροπόλεως ησχολήθη ποτέ με την ολοκλήρωσιν της πράγματι υπερόχου αυτής πράξεως της Ακροπόλεως; Εάν ναι, τότε θα έπρεπε να είχεν αποκαλύψει ότι πλην του Γλέζου μετείχεν και ο Σάντας, ο οποίος μάλιστα ήταν το κύριον πρόσωπον. Αλλά, πέραν αυτών των δύο υπάρχει εις την πράξιν αυτήν την Ακροπόλεως και ΗΡΩΪΣ η οποία όμως περιέργως παρέμεινεν άγνωστος και η οποία παρέσυρε την Γερμανικήν Φρουρά να παραμελήσει το καθήκον της, εξ ου και η Γερμανική εκείνη Φρουρά ετιμωρήθη δια τυφεκισμού».
Η. Μπρεδήμας (ΕΔΑ): «Γνωρίζω ότι ο Γλέζος είχε καταδικασθή εις θάνατον υπό της Ελληνικής Πολιτείας και δια την δράσιν του και τα κατορθώματά του κατά την κατοχήν αφέθη ελεύθερος. Το γεγονός αποτελεί την επίσημον αναγνώρισιν της Πολιτείας περί της εθνικής δράσεως του Μ. Γλέζου ως εθνικού ήρωος».
Α. Μπριλλάκης (ΕΔΑ): «Κύριε Μανιαδάκη, σας αρνούμεθα το δικαίωμα να αμφισβητήσητε σεις τον πατριωτισμόν οιουδήποτε».
Κ. Μανιαδάκης (ΕΡΕ): «Επαναλαμβάνω, ότι εις την πράγματι υπέροχον δι’ εκείνας τας στιγμάς της Κατοχής πράξιν του κατεβάσματος της Γερμανικής σημαίας από την Ακρόπολιν, πλην του Γλέζου μετείχε και άλλος και προ παντός μετείχε ΜΙΑ ΗΡΩΪΣ».
Α. Μπριλλάκης (ΕΔΑ): «Δεν έχετε το δικαίωμα σεις ειδικώς να ασχολήσθε περί του πατριωτισμού, διότι όταν οι άλλοι ηγωνίζοντο, σεις παραμένατε εις την Αργεντινήν...» (θόρυβος, κωδωνοκρουσίαι. Ομιλεί μη ακουόμενος).
Κ. Μανιαδάκης (ΕΡΕ): «Κύριε Μπριλλάκη η υπέροχος πράξις της Ακροπόλεως με συνεκίνησε βαθύτατα ευρισκόμενος τότε εις το εξωτερικόν. Αλλά, λέγω, ότι πλην του Γλέζου, τον οποίο ΕΠΙΜΟΝΩΣ ΣΕΙΣ ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΕ ως ΜΟΝΑΔΙΚΟΝ ήρωα μετέσχε και ο Σάντας ο οποίος παρέμεινεν άγνωστος εις το πολύν κοινόν και ο οποίος ευρίσκεται σήμερον εις τον Καναδάν, εργαζόμενος σκληρά δια να ζήσει και χωρίς να τον ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ή να τον ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ως ήρωα και πέραν αυτού, επαναλαμβάνω,ΥΠΑΡΧΕΙ και ΗΡΩΪΣ, η οποία παρέμεινε και παραμένη τελείως άγνωστος».
Α. Μπριλλάκης (ΕΔΑ): «Το χρονικόν της Ακροπόλεως το έγραψεν ο δημοσιογράφος Γατόπουλος εις «εθνικόφρονα» εφημερίδα και ανέφερεν ο Γατόπουλος τον Γλέζον και τον Σιάνταν. Αυτά τα στοιχεία τα οποία εγράφησαν και από δεξιόν δημοσιογράφον είναι παραδεκτά και σεβόμεθα πάντα που όπως ο Μ. Γλέζος προέβη εις ηρωϊκάς πράξεις».
Κ. Μανιαδάκης (ΕΡΕ): «Έχω εις χείρας μου ολόκληρον την αναφοράν Γλέζου. Δεν ομιλώ εκ του προχείρου...»




ΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΛΕΖΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΡΕΩΘΕΙ Η ΠΡΑΞΗ ΣΤΗΝ ΕΟΝ!

Τι απέγινε, άραγε, εκείνη η «Αναφορά Γλέζου» για το Κατέβασμα της Χιτλερικής Σημαίας, την οποία μνημονεύει ο Μανιαδάκης μέσα στην Βουλή τον Δεκέμβριο του 1958; Ο Κώστας Πλεύρης που ρωτήσαμε, μάς απάντησε ότι την εξαφάνισαν οι Κομμουνιστές, προκειμένου να μη μάθει ποτέ ο Ελληνικός Λαός ότι μαζί με τον Γλέζο και τον Σιάντα είχε ανέβει στην Ακρόπολι (μεσάνυχτα 30ής Μαΐου 1941) και μία κοπέλλα της Μεταξικής Νεολαίας ΕΟΝ, η οποία καθήλωσε την Γερμανική Φρουρά, προσφέροντας στους στρατιώτες… ερωτικές υπηρεσίες.

Μερικοί γνώστες ομιλούν και για… κανονική παρτούζα πάνω στον Ιερό Βράχο!.. Από την έρευνα του «Στόχου» προκύπτει ότι μαζί με τους Γερμανούς στρατιώτες που εκτελέστηκαν (όπως λέει ο Μανιαδάκης) επειδή επέδειξαν ολιγωρία, εκτελέστηκε και εκείνη η ηρωϊκή κοπέλλα της ΕΟΝ που προσέφερε τα θέλγητρά της στους Γερμανούς για να δράσουν ανενόχλητοι οι Γλέζος και Σιάντας! ΚΙ ΟΜΩΣ: Μετά από 75 χρόνια δεν γνωρίζουμε ούτε το όνομά της, γιατί οι Μπολσεβίκοι εξαφάνισαν την «Αναφορά Γλέζου» όπου υπήρχαν όλες οι λεπτομέρειες του περιστατικού, προκειμένου να μη μάθουν οι Έλληνες ότι το Κατέβασμα της Ναζιστικής Σημαίας από την Ακρόπολι στις 30 Μαΐου 1941 ήταν 100% μια πράξη της Μεταξικής Νεολαίας ΕΟΝ!..

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΣΤΟΧΟΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.