Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΛΟΥΖΩ ΤΑ ΚΟΜΑΝΤΟ ΤΗΣ ΒΡΩΜΑΣ! ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΡΩΔΙΑ: ΠΑΝΟΠΛΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΣΠΙΤΙ ΚΙ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΕΝΑΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΜΕ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ!

Είδε πάνοπλους κομάντος της τουρκικής αστυνομίας να σπάνε την πόρτα του σπιτιού του και να εισβάλουν, φωνάζοντας. Όλα αυτά ενώ εκείν...





Είδε πάνοπλους κομάντος της τουρκικής αστυνομίας να σπάνε την πόρτα του σπιτιού του και να εισβάλουν, φωνάζοντας. Όλα αυτά ενώ εκείνος ήταν με τα εσώρουχα και ξυριζόταν.

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν σε ένα φτωχικό σπίτι στη συνοικία Ινκιρκόι της Κωνσταντινούπολης. Πάνοπλοι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών έκαναν έρευνα για ναρκωτικά αλλά οι πληροφορίες τους ή μάλλον η διεύθυνση που τους έστειλαν αποδείχθηκαν… λάθος!

Και κάπως έτσι, μπήκαν σε λάθος σπίτι και βρήκαν τον ιδιοκτήτη του με τα εσώρουχα, την ώρα που ο άμοιρος άνδρας ξυριζόταν.




Τα video που έχουν ανέβει στο διαδίκτυο μοιάζουν περισσότερο με ταινία παρωδία. Αν οι αστυνομικοί δεν ήταν τόσοι πολλοί και τόσο οπλισμένοι θα μπορούσε να μοιάζει με κομμάτι από τον "Ροζ Πάνθηρα" και τα ανδραγαθήματα του Κλουζώ.

Αλλά οι εικόνες είναι πέρα για πέρα αληθινές και καταγράφηκαν με κάθε επισημότητα, αφού η αστυνομία είχε μαζί της κάμερες για να καταγράψουν καρέ καρέ την επιχείρηση, ενδεχομένως και τη σύλληψη.



Οι αστυνομικοί φτάνουν έξω από ένα φτωχικό σπίτι και αρχίζουν να χτυπούν την πόρτα και να φωνάζουν. Από το εσωτερικό ακούγονται φωνές και δεν περιμένουν λεπτό, σπάνε την πόρτα, πίσω από την οποία βρισκόταν ένας άνδρας. Αυτός με το ξυραφάκι στα χέρια, τον αφρό ξυρίσματος στο πρόσωπο και τα… εσώρουχα.


Οι αστυνομικοί σπάνε και σπρώχνουν την πόρτα, τον ρίχνουν κάτω και ο άνδρας, έντρομος, προσπαθεί να τους εξηγήσει πως δεν




Δεν τους παίρνει πολύ να καταλάβουν τη γκάφα τους. Η διεύθυνση στην οποία είχαν πάει (και με ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά μαζί τους) για να κάνουν έρευνα για ναρκωτικά ήταν λάθος. Τσάμπα λαχτάρησαν τους ιδιοκτήτες του σπιτιού.
Και αφού κατάλαβαν το λάθος, πήρα τον… λοστό τους κι έφυγαν!

dexiextrem

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.