Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΘΑ ΜΙΛΑΓΕ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ... ΣΤΙΣ ΚΑΝΝΕΣ ΜΕ ΤΟ ΣΩΒΡΑΚΟ Ο ΦΥΓΟΔΙΚΟΣ ΡΟΜΑΝ ΠΟΛΑΝΣΚΙ

Με τα... σώβρακα πιάστηκε χθες από τον φακό των φωτογράφων ο Ρομάν Πολάνσκι στο μπαλκόνι του ξενοδοχείου «Eden Roc» στην Αντίμπ, όπο...






Με τα... σώβρακα πιάστηκε χθες από τον φακό των φωτογράφων ο Ρομάν Πολάνσκι στο μπαλκόνι του ξενοδοχείου «Eden Roc» στην Αντίμπ, όπου διαμένει για όσο διαρκεί το Φεστιβάλ των Καννών.




Ο αμφιλεγόμενος 83χρονος σκηνοθέτης, του οποίου η ταινία «Based On A True Story» παίζεται εκτός διαγωνιστικού τμήματος στο 70ό Φεστιβάλ Κινηματογράφου, φαίνεται να έχει βγει στη βεράντα του δωματίου του με το λευκό του σώβρακο και να απολαμβάνει με προσήλωση μια τηλεφωνική συνομιλία, κοιτώντας... το άπειρο, έχοντας το ένα πόδι ανεβασμένο στο προστατευτικό του μπαλκονιού και αδιαφορώντας για την εντελώς... νεγκλιζέ περιβολή του.



Η ένταξη της ταινίας του στο πρόγραμμα του Φεστιβάλ των Καννών δεν έγινε χωρίς την πολεμική που συνοδεύει πάντα το πρόσωπό του. Πρόκειται για ένα θρίλερ όπου πρωταγωνιστούν η γυναίκα του Εμανουέλ Σενιέ στον ρόλο μιας Παριζιάνας συγγραφέως και η Εβα Γκριν.

Πρόσφατα, δικαστήριο του Λος Αντζελες απέρριψε το αίτημά του να τερματίσει τη 40χρονη δικαστική υπόθεση περί σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκου που τον βαραίνει χωρίς ο φυγόδικος σκηνοθέτης να εμφανιστεί στο δικαστήριο ή να καταδικαστεί σε μεγαλύτερης διάρκειας φυλάκιση. Ως εκ τούτου, ακυρώθηκε η συμμετοχή του ως προέδρου στα γαλλικά βραβεία Cesar τον Φεβρουάριο (τα γαλλικά Οσκαρ), μετά τις διαμαρτυρίες φεμινιστικών οργανώσεων.

usay

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.